點解有d女仔唔打扮?

73 回覆
1 Like 80 Dislike
咩意思?
一個行靚女路線嘅主流明星拍MV
你當咁樣叫做冇打扮?
你以為人哋眼眉頭髮面色天生係呢個款咩
Feel good 背後意義 咪又係為左吸引人
啲女話想自己feel good 你又信
唔好咁傻啦 真係feel good既人係唔會打扮
阿儀夠曬樸素
邊個話中性打扮就等於冇俾心機打扮?
打扮要錢要時間
染髮 喺街你見到染得均勻冇一節節 全部係salon染 一次450(補髮根)到上千 五個禮拜又loop
眉毛 修眉當100 紋眉幾百幾千都有
體毛 激光脫毛做4-6次 冇幾千都幾百

化妝品(底妝 眉眼睫毛唇胭脂highlight 陰影)每一樣當一件 再加掃同卸妝用品 至少上千
燙髮夾 定型噴霧 仲有髮尾油 豐儉由人 大牌子一定上千
課完金 body同裝備齊 就輪到時間
淡妝熟手 15分鐘
前一晚洗好頭直接夾 5分鐘
揀衫襯 5分鐘
着刮腳鞋(大部分heels /boots)要痴定膠布 3分鐘

所以唔打扮係可以儲更多錢 瞓更多覺
初高中甚至大學 零用錢邊夠fing
脫毛全身要過萬
又慳家又靚又純品邊有咁好
早在1996年,研究員亨利·亞當斯(Henry Adams)、小萊斯特·萊特(Lester Wright Jr.)和博哈妮··羅爾(Berhany Lohr)等人,找來64位平均年齡20歲、自認「異性戀者」的男性,事先通過問卷評估為「恐同男」(恐懼同性戀)與「非恐同男」(不恐懼同性戀)。

然後,兩組男性下體均戴上用以檢測性反應的「性器官膨脹測量儀」,被帶進隱閉房間,分別觀看三段成人片段:一段是AV(異性戀成人片),一段是女同性戀成人片(GL),最後一段是男同性戀成人片(GV)。

研究員記錄下他們口述的性衝動程度,以及儀器測試的性器官膨脹程度,結果發現26%的「恐同男」對GV有「輕度膨脹」的性反應,而「明顯膨脹」的竟多達54%!

學者認為,聲稱恐同的男性明顯低估了自己對同性的性衝動,除非他們故意欺騙,否則很可能是基於不同原因造成的壓抑。

無論原因為何,可以想像社會上許多「口頭上」說憎惡男同性戀者的男人們,嘴巴和身體可能不一致的。如果是出於心理壓抑,這方面的問題有待正視。
篇文講思兄,口裡說不,身體卻很誠實
禾目標只有她
男男無可能
結左婚已經稱唔上女仔
講緊港女? 如果係,只能講港女係無靚女底
咩料? 做乜春
你知唔知自己講咩?
欣賞自己 潛意識咪又係想人欣賞
啲女個個口講自己欣賞自己
暗地裏咪又係想人欣賞佢on79
成日講經
樓主好撚煩
人哋唔靚,又會問人打扮嚟做乜鳩
下,擺落而加個look係好柒喎
你都戇鳩
初高中甚至大學 零用錢邊夠fing 

Agger 最基本脫毛已經冇乜錢啦⋯⋯
仲要求人靚..

人哋唔打扮你都睇得出係靚女底,咁仲洗乜打扮?
的確
啲七六鍾意濃妝假野
成街d男人七八成運動look
大部分身形又唔係好
倒模咁款 髮型同衣著都差唔多
我都想知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞