嚴選十大卡塔爾世界盃嘅娛樂傳聞

15 回覆
0 Like 0 Dislike
內容如下:
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
好帖
真心
其實牙路sir你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌Super Junior 你就話世界第一 依家屌Anson Lo你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
典解仲有人認真回
樓主前年被人起左底
住將軍澳日出康城
美帝耶魯 DPhil
屋企人係史學世家
香港某大學歷史系就請佢做Research ,番工9up 同上連登
日撚日開post 講女團Collar J許軼
仲有人倍佢
牙路你上次託我幫你問的事情,我已經問過了,不能勃起可能是因為手淫過頻導致的,手淫過頻容易導致前列腺發炎,可能會引起不孕不育,嚴重者甚至會導致陽痿,打你手機沒人接,只能在這裡給你留言了
你老母當初比隻狗破左處
最後生撚埋你出黎
記唔記得呀
你老豆係我執返黎架
無我大慈大悲
你伯爺仲係街度食緊人地d屎ja世侄
諗起你岩岩出世個撚樣唔人唔狗咁
我而家都吱一聲咁笑出黎
契爺我睇住你大
你而家走黎我屋企門口
又all屎又all尿盛臭架嘛世侄
真係狗娘養的(笑)
10.原本卡塔爾政府計劃邀請著名男團成員姜濤於開幕禮獻唱,可惜姜濤因傷缺陣,卡塔爾酋長臨時邀請防彈少年團Jungkook補上

唔想知唔好講講左全家幸福
9.盧翰霆被卡塔爾打壓傳聞
卡塔爾政府於今年6月經過公關公司聯絡到著名天團MIRROR經理人花姐,希望該天團可以安排一個當紅炸子雞於開幕禮獻唱,花姐首推成員盧翰霆(Anson Lo)上台獻唱《Megahit》,可惜卡塔爾因恐同政治取向婉拒了花姐提議,最後由另一位成員姜濤補上。

其他傳聞請留意返娛壹報道
此post已完
2022卡塔爾世界盃最遺憾係冇姜濤
韓紅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞