one plus5定htc 10 好

51 回覆
1 Like 10 Dislike
iPhone轉an實後悔
pixel xl啦屌你
made in taiwan
btw中國的會爆炸
iPhone轉an實後悔

An做主機,不了
永遠做後備
利伸:雙修
用大brand機如ss,lg. ...
最大問題係佢個OS無視你硬件 你up又唔係 唔up又唔係
部機頂龍用2年。

我部OP1用左三年都仲好順暢。

1+3t/1+5,類Pure android 同硬件雖然係賣點。不過個moon同相機真係不了,而且仲係usb2.0
呢度真係好多one plus打手
支那機比2500以上買係弱智行為

買部機來監控自己

open source都監控到
心靈感應
呢度真係好多one plus打手
支那機比2500以上買係弱智行為

買部機來監控自己

open source都監控到
心靈感應

如果有外國佬會check唔到?
5s就壞 想轉an
覆whatsapp 睇ig 聽歌多
睇完評論都係揀唔落手

htc10
唔好買oneplus,以前部oneplus one就真係掟極都唔壞,後尾轉左oneplus 3t一跌就壞mon,做工好差
唔好買oneplus,以前部oneplus one就真係掟極都唔壞,後尾轉左oneplus 3t一跌就壞mon,做工好差

睇你點跌架姐, 你自己人為跌爆部機就賴做工差
HTC 有8升
同埋造工超好
one plus 5
唔使諗

利申用家
放oneplus 8+128g 99%新連官方機殼$3400 pm
放oneplus 8+128g 99%新連官方機殼$3400 pm

點解咁做
個rom 真係用唔慣....
個rom 真係用唔慣....

好爽wo
慘得過huawei rom?
唔岩咪stock an自己搞

oneplus one我個個星期掟部機落地串鳩個fd爆mon 部oneplus 3t坐地鐵跌落地個mon就即刻出雪花 擺明條mon線駁唔實 部機再硬淨都冇用
10仔 2698扺晒
HTC !因為無幾多年可以玩

oneplus one我個個星期掟部機落地串鳩個fd爆mon 部oneplus 3t坐地鐵跌落地個mon就即刻出雪花 擺明條mon線駁唔實 部機再硬淨都冇用

換轉係部iphone 咪一樣爆

有冇tg

tg:hadoken2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞