睇張敬軒演唱會睇到好鬼燥

696 回覆
1681 Like 184 Dislike
大抽獎玩左十幾分鐘 比錢入場都仲要逼你睇廣告
歌曲編排又散 唱一首又講一堆野 完全投入唔到情緒
成班人衝哂去台前又冇control遮住咩都睇唔到 可以走出去唔使畫位啦

一心諗住今次side track演唱會可以靜靜地聽下歌 點知歌又少 成個演唱會好似商場出show咁 真係一肚氣
Rap 係連登唔屌得佢架
未試過睇個演唱會咁撚多廣告 燥左
下次咪睇讓返啲飛出黎
Eason正氣好多
唱足全場
咁楊千嬅啱啱個show啱你
原本諗住去聽完你咁講即刻打消念頭
有次去佢演唱會差唔多唱三首吹一次水,之後搞到又cut 歌又比其他日子早左完,真係冇曬癮
2018胡定欣?
今年紅館不斷encore比之前唱耐好多,之後比同行怪佢encore太長
中樂個次,我個場成日講嘢,encore 就一首,我有個fd 係fans出到嚟即刻對返琴晚歌單就知少咗一兩首,明明佢講少啲嘢已經可以唱返一首。
個個衝出去 好影響觀感
佢好似越嚟越無心做音樂咁,近年經常不務正業,歌又唔出,演唱會又多鳩up,無心做就唔好出嚟啦,唔係咁多人想知你啲乜嘢人生經歷㗎咋,我而家聽歌定聽講故老講嘢啊?

成日喺度話咩提攜新人,根本wfc,有實力自然上到位,唔係好似你力捧嗰隊mirror咁,無實力又周圍同人拉關係㗎,專心做個好榜樣俾人睇仲好啦。
公司逼架
睇演唱會唔想睇廣告有咩問題?
靜靜地聽歌上youtube啦傻鳩
九唔搭八
人哋係唔鐘意演唱會中間抽獎變咗好似annual dinner咁
大把人笑佢大陸基佬
痴埋viu度過世算啦 點都紅
利申無睇,但上網見佢唱first love玩廣東話發音歌詞,心諗係搞笑定真心表演
一個表演冇人規定淨係唱歌
你唔鍾意一回事 大把人鍾意聽佢講野
淨係要聽歌真心建議睇youtube
再唔係下次睇返啲唔講野嘅歌手你咪唔洗躁
不嬲都知唔講野都唔係張敬軒啦
expectation management嘅野
講得好!今次呢個演唱會質素低下!完全係滿足時下個班低質歌迷既性幻想用!
會員場仲要係似傳銷公司annual dinner
走開啲啦網軍
我聽到佢唱風起了、過客別墅、叮噹可否不要老真係嬲到仆街
咁多年來最撚垃圾就係呢啲口水歌
佢啲演唱會成日玩呢啲架啦 未睇過?
有冇口水歌定義邊首先唔係 定ching係嗰啲愛屌春秋商業化唔好再唱嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞