[有片] 連登女神「西童」倒奶影片流出

317 回覆
21 Like 532 Dislike
佢個目的達到啦 都係想人紅有人搵佢做明星賺錢姐
個廣告on9到中小學生水平都不如都照接 就知閪童幾想出名同幾有智慧

佢真人真係咪撚開口 句句都弱智水平 屌

More

住過同hall 真係字面意思 講野唔識分場合 比親既建議都係無撚用
做乜撚落#lihkg呢個tag

因為有lihkg幫佢紅
多謝lihkg先
現真身
佢個目的達到啦 都係想人紅有人搵佢做明星賺錢姐
個廣告on9到中小學生水平都不如都照接 就知閪童幾想出名同幾有智慧

佢真人真係咪撚開口 句句都弱智水平 屌

More

住過同hall 真係字面意思 講野唔識分場合 比親既建議都係無撚用

咁點解仲咁多人痴住佢 貪左夠on9?
Ig啲相p到條腰幼咁撚多 條片個肚腩大到
見到樣更加屌唔落
無化妝加拍片真係

化左
醒下啦仲發明星夢

佢真係當正自己係明星
真人好普通
(有點樣7)
其實D女明星喺電視上面一般般, 現實係好靚
你見D所謂網上女神, 個個一拍片一上電視就變晒柒頭就知

(見過佘詩曼真人, 勁靚)

我想講比人笑似達哥果位蔡思貝
真人都好靚面好細

d明星仲要通常皮膚好完美,又白

龔嘉欣真人都好靚
個鼻唔一樣既⋯⋯做乜鳩阿⋯⋯
波都唔見埋
lm
其實D女明星喺電視上面一般般, 現實係好靚
你見D所謂網上女神, 個個一拍片一上電視就變晒柒頭就知

(見過佘詩曼真人, 勁靚)

我想講比人笑似達哥果位蔡思貝
真人都好靚面好細

d明星仲要通常皮膚好完美,又白

龔嘉欣真人都好靚

方皓文真人先正!身材又好!
做乜撚落#lihkg呢個tag

因為有lihkg幫佢紅
多謝lihkg先

其實幾時開始???

去左邊?
口話狗都唔屌 有得屌又咪係狗衝
利申 屌到佢大肚 大肚都繼續屌

其實大把人排隊
Above average囉 個樣唔標誌

無整容 港女黎講算高班

一定唔係差

唔評論言行 有返少少flaws 呢d 算gfable

雞都gfable

其實大把人排隊

我就不了 因住啲閪水係綠色既
Above average囉 個樣唔標誌

無整容 港女黎講算高班

一定唔係差

唔評論言行 有返少少flaws 呢d 算gfable

雞都gfable

咁都above average同高班 好撚癲
到底呢到有幾多巴絲真人係識西童有料爆
西童姐姐 希望你唔好再扮我啦
我啊Ben正式宣布 西童姐姐唔再係我家姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞