梵蒂岡又爆性醜聞 耶穌會神父誘姦一處女修女 迫令其與另一位修女大搞「三為一體」玩3P!

207 回覆
237 Like 10 Dislike
收到神喻耶穌又要降生?
因為冇得結婚
天主教係邪教。都唔知點解咁多人信?

佢同你講佢係神既代言人,所以你要奉獻?搞笑。
聖三一就係咁
咁有咩教唔係邪教
上帝已死唔係咁解
佛教
邪教應該係指某宗教既教義
直接叫你殺人放火
呢宗新聞個神父犯既罪行
同天主教內容應該無關係?
而家乜野教都係邪教。係信教既晨早入左深山修行。自己修自己等末日。

魔王波旬說:「到你末法時期,我叫我的徒子徒孫混入你的僧寶內,穿你的袈裟,破壞你的佛法。他們曲解你的經典,破壞你的戒律,以達到我今天武力不能達到的目的……」

佛祖聽了魔王的話,久久無語,不一會,兩行熱淚緩緩流了下來。

----

9 “那時,你們將會被捕並送去受到懲罰,你們還會遭到殺害,你們會因為信仰我而遭到世上萬民的憎恨 。 10 到那時,許多人將放棄信仰,互相出賣,互相仇恨, 11 許多假先知會出現,欺騙民眾。 12 由於世上的邪惡不斷增長,許多人的愛心都會消失, 13 但是堅持到最後的人會得救。 14 上帝王國的福音將會被傳播到全世界各地,這對所有的異族人將是見證。然後,結局就會來臨。
成撚日都有呢啲人鳩quote上帝已死
地方修媽須要
當贖罪券無出過。真厲害

神父既行為代表左天主教,正所謂物以類聚,人以群分
又要睇修女AV
基督教好似冇神父
仲有三一體位
因為天主教啲神父、修女都係唔結婚
所以先多
而性依樣野本來就係人性嘅一部分
你睇中國啲佛教都係差不多
基督教反而冇咁壓抑
神父同修女都係住係個封閉既地方 而且神父有權力
Holy Trinity
係咪聖三一嘅意思?trinity?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞