法國最恐怖係無限年青黑腸球員

330 回覆
710 Like 15 Dislike
諗落都幾有道理,聽人講包皮係係2萬人入面揀17個,其餘個2萬人可能其實都好好波但冇人識
其實諗緊遲下會唔會愈多黑人球員打到最高水平

皇馬已經愈買愈多黑人 2隻法國中場,雲尼素斯同新買個巴西未來球皇
你都ON9
連左膠係乜都未知
左膠=黑人至上/女性至上/LGBTQ至上=白人/男人/異性戀/一般性別人士行埋一邊
平等口號來GAJA
踢完120分鐘過山車咁嘅比賽真係好大壓力 又後生 都可以理解嘅 係得麥巴比可以咁老定
去到100分鐘打後
你幾醒都好跑唔郁都係支雪糕筒
下屆法國可以參加非洲國家盃
覺得語言係幾大問題
拉丁語系、英文、法文果d 互通易好多
南美同非洲好多國家都係法文、葡文、西班牙文背景
仲有生活文化同飲食習慣
所以歐洲足壇事實受惠於之前既殖民時代
點解歐洲國家黎講法國咁多黑鬼
師兄公道
計膚色=歧視

英撚、西班牙、提子咪又係一班黑人

以前有殖民地嘅國家自然就多來自殖民地的移民
而且仲有班難民二三代

國家隊應該係揀有資格嘅人中最好波嘅人,唔係睇膚色/種族
班傻鳩以為得自己識歷史
但又屌7 721保家衛國既純正香港人
大陸落黎既專才又唔見人咁講
首先我哋有冇得揀邊個落嚟?同埋想問下天琦係咪香港人?
真 換哂班白鬼之後踢到識飛
差個黑人龍門就完全發揮黑人威力
其實邁治蘭真係會好過洛里斯
美國(或者係新世界)果隻模式,就算做唔成職業運動員,都叫做起碼有張野雞大學沙紙搵食

歐洲果隻傳統學徒制,青少年時代大部份時間都去晒學技術,如果係啲有市場需求既手藝就可以衣食無憂姐,職業運動員依啲市場需求咁低既職業,成功率極低,衰咗仲要乜都無
出左個天琦淨係講佢 其他個啲就日日屌臭雞大陸西全世界變曬美加咁都唔係好事 太多外來種入侵搞到無曬本土風貌 法國成隊黑人 連德國都開始越來越多 以前德國無黑腸都可以打得好好
咁你答到點解人地土生土長都唔係法國人,天琦雙非就係香港人咪啫?
阿根廷afc 都係得一個踢河床咋!
保特都係屈跑得快先贏短跑啫,勁奸矛
我就話唔應該太多外來種 無啦啦邊度有話過啲黑腸唔係法國人 我答你土生土長既黑腸係法國人 天琦都係香港人 咁可以未?
咁人地係法國人,入法國隊又關你撚事?點叫外來種啊?上面講咗法國隊入面啲白人一樣係唔同地方嘅移民後代又當睇唔到?又嚟白人=同一族=一家親呀?咁塞爾維亞人同克羅地亞人係咪老死嚟呀?
咩係外來種
姐係只要唔係香港原居民/水上人其實都係外來種?
你要咁駁既話咁香港都好多上一代人喺上面落黎 咁點解一直以黎又咁多人屌大陸人落黎呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞