細細個踢波淨係噏得出門將卡斯拿斯 大個咗睇波終於見識到神龍:馬天尼斯

388 回覆
1897 Like 112 Dislike
啱啱google先發現尋日係卡塔爾國慶
佢都唔啱達蛇
救12碼捉路不嬲都有技巧
每個門將都有唔同技巧
例如有啲會睇射前企位 有啲會睇重心腳等等
當然都有啲門將係鳩估
有啲12碼大戰會死撲一邊 e.g. 唔記得邊年嘅紐亞
射果個唔係杜林,好似叫白蘭斯定迪西里
維拉利爾就勁
現代足球唔係整體戰入手咩
唔射比人截又會屌 條友都唔識踢波 埋門抽起就入架啦
國米三冠王果年(2010)成條黃金中軸都好靚
施薩,森美爾,甘比阿素同大米
其實果年好大機會,特別後防好強,不過比馬勒當拿教冇計
坐左咁多年冷板凳 浮浮沉沉
呢2年終於吐氣揚眉

好感動
勁得過幾場有西用咩 而家咪又係要躝番英超二流隊踢
真係想知佢身價返幾多倍
以我所知有門將因為世界盃改變左球員生涯
土耳其果個魯斯圖可以踢到巴塞
哥斯達黎加個拿華斯可以踢到皇馬
而家唔j拜山先j?
你就真係唔識傾唔知牙達要咩龍門
係有少少失禮
不過冠軍都拎左
Who care
有冇佢救完12碼扭膊頭嘅gif好正
卡斯拿斯你講世界盃對荷蘭1:5 喺地下爬嗰位神龍?
佢就勁
講真。要幾on9先會覺得呢場唔係scripted ,只要唔係花迷、有少少腦都睇得出法國頭70分鐘根本hea 踢。 除左Lorris 其他踢到不知所謂咁阿狗先入到兩粒(記埋做比阿根廷果球內定12碼)。 去到80分鐘法國先夠膽認真,因為一早內定左要入加時,法國早認真多10分鐘以班垃圾阿狗既實力根本已經守唔住。

一路入到加時再跟劇本走。 好啦,你可能會話,如果是旦一隊真係唔小心入多左球咁咪仆街咯。 錯,有留意就知是旦一邊入多左就一定會黑哨第二邊拎十二碼,好似加時安巴比果球12碼就係內定番尼。
咁你又可能會話,世界盃尼喎,法國果啲唔想拎咩? 咁其實就唔係,但請記住卡塔爾王室係psg 金主,即係安巴比個老細。 第2方面,安比巴一早已經拎過,加埋佢仲有排踢,從經典性,佢再拎根本冇美斯拎咁精彩。

所以兩邊就夾埋做左呢場咁經典既大龍鳳。 不過睇條傻西美斯啲反應佢應該蒙在鼓裡以為自己真係goat 但不得不佩服安巴比好撚好戲,不過佢最尾拎金球果啲小動作(必眼淚)已經出賣左佢做緊戲

最後,如果你真係要揀一場經典,一撚定係18西班牙對葡萄牙,果場真正睇到一個球班點樣憑一已之力,帶領自己國家既比賽

利申 非朗迷,中立球迷
卡塔爾世界盃死幾多黑工先攪得成,做乜要尊重班油王,德國隊冚下口影相都比fifa diu,帶rainbow band 又話會黃牌,油王last day 先話唔比賣啤酒又係咪尊重合約?
大快活式
咁又唔好咁 2010年佢有驘過伽

如果2026年世界盃無咗美斯 又無埋天使 L馬又唔知會唔會生性變入到波 E馬最後都可能係咁
你拎舊屎嚟比努力都幾侮辱
曲到圓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞