到底男仔175cm算高定矮

249 回覆
482 Like 3792 Dislike
比你2米都冇用,普通至大隻鬼佬一拳就打撚死你班東亞病夫
係中學教緊書,而家d初中生普遍都180cm
離心力呢個理論第一次見,不過又幾合理
ching有潛質成為下一個老高
我住澳洲3年,有185返大學真係冇咩人高過我
美國去幾個禮拜,直頭冇見過人高過我
不過主要係人口集中問題,我香港返工搭鐵就實有人高過我
其實真係越廢既人先越介意身高
利申米9
而家啲中學生好撚高大
所以而家標準黎講175都唔算高
美斯 169cm
沙維 170cm
到今時今日仲有冇人會笑佢矮?

男人就講成就講本事啦
仲用高度嚟打飛機
同啲尖撚一樣 毒 矮唔緊要 做尖變大隻可以改變自己

現實: 屌你小拳石收皮啦
睇得出你一定係死窮閪
屋企發下夢咪好囉死窮閪 衝出黎柒
無180都唔敢叫自己高
係連登問,無190 都要拎傷殘津貼啦
鳩up? 咁你老母條野同鬼佬都差唔多長
我同你講個高度差唔多, 高過大部分鬼佬, 不過又唔係話真係高好多, 反而真係個別高過我嘅都高我成個頭
返工前個body check真係要度高
好多時啲身高report 係用嗰一年相同年紀嘅成年男性度,應該唔關上一代事
根據美國智庫《世界人口評論》(World Population Review)2022年全球男女平均身高數據,香港男性平均身高174.83厘米,相比起2021年的171.7厘米,港男平均身高一年間高了足足3.13厘米,

平均值,只可以叫正常,但樓主唔駛擔心,宜家一年高3點幾cm,下年數據一出真係冇米八都係矮,連登應該八成人都冇
其實係 純種南方人出名矮 東南亞果啲更矮 平均165都冇

明明支那北方以前勁窮 但東北人個個高廣東人半個頭一個頭
如果講做野 通常高既著數啲
不過唔使做野就153都夠做
高啦
香港通街矮撚。。。
如果矮真係可以攞殘津
好多人都攞到

只要你目標唔係食高妹就算高對於好多160以下嘅女嚟講已夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞