[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(6)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
繼續係到一同研究 預防 佈置 務求做到更好

上回: https://lihkg.com/thread/312384/page/1?ref=android

原post勸世文:

勸喻各位溝緊女既巴打或者有冇女既你地都好 千奇唔好chur一個你鐘意既女仔
我知道係依個競爭咁激烈同埋咁多狗公既香港 你想搶先一步同佢更加close係人之常情 但唔好急進 係你既始終都係你 佢鐘意既遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回既傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 仲有佢e家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢既生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊既巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你地係拍左拖 冇問題 問題係你地自己成隻狗公咁 曖昧緊既你地 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

其實講咁多都係唔想各位巴打犯我同一樣既錯 一個你好鐘意既女仔就因為你太急太chur冇左 係件幾咁不智既事
lm
Lm
係tinder識左個女仔
一路都幾好傾,keep住傾左2-3個月
不過佢最近轉左新工同去完旅行
即刻對我冷淡超多
本身仲想約出黎見面,各位有咩方法可以重燃熱情?
第六個post
第六個post

係呀張生 入黎打下躉
即刻對我冷淡超多

果2~3個月都冇問佢拎電話?
重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸
第六個post

係呀張生 入黎打下躉

咁早呀巴打
第六個post

係呀張生 入黎打下躉

咁早呀巴打

唔駛做呀
扮下工都要啦

重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸

有拎呀
但係whatsapp 都唔太覆,睇黎好難約到出黎
App識既都係唔好太認真

重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸

有拎呀
但係whatsapp 都唔太覆,睇黎好難約到出黎
App識既都係唔好太認真

app識既
重要經依啲交友app識
講真除非真係一眼就吸引到
如果唔係
人地鐘分鐘一日都4~5個人圍住佢講野
好難突圍
同埋wtsapp都重係唔太覆既話
咁應該人地好多人搵/已經心有所屬
真毒留名
我鐘意左個女仔 但佢慢熱 點算好呀 仲要唔知係咪做到7月尾就唔做 到時同佢表白炒梗

唉佢琴日都同我講 同我熟都要長時間 唔會咁快 起碼個幾月 點算好呀

佢都唔係成日用WhatsApp 個類人 想同佢吹下水 flirty 下都唔得

雖然我知唔好chur 但係又可以點做好呀 難得岩feel岩類型 唉
即刻對我冷淡超多

重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸

搭單問 如果約佢幾次佢唔出係咪姐係冇機?
我鐘意左個女仔 但佢慢熱 點算好呀 仲要唔知係咪做到7月尾就唔做 到時同佢表白炒梗

唉佢琴日都同我講 同我熟都要長時間 唔會咁快 起碼個幾月 點算好呀

佢都唔係成日用WhatsApp 個類人 想同佢吹下水 flirty 下都唔得

雖然我知唔好chur 但係又可以點做好呀 難得岩feel岩類型 唉

你試下表白
死撚硬呀
試下慢慢傾下計
再約佢出黎啦
你依家咁驚失去
咁既思維
好易一子錯滿盤皆落索
即刻對我冷淡超多

Sosad
即刻對我冷淡超多

重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸

無三不成幾
幾次都唔出/搵藉口推
又無比番個時間你話邊日可以既話
就多數
冇whatsapp揾佢第六日,佢都冇whatsapp我哈哈

咁咪放低佢囉

你明既
好醒啦

你試下表白
死撚硬呀
試下慢慢傾下計
再約佢出黎啦
你依家咁驚失去
咁既思維
好易一子錯滿盤皆落索

慢心傾唔係問題 問題係佢應下機先得
即刻對我冷淡超多

重燃熱情
其實真係靠約出黎
有更多交流/接觸

無三不成幾
幾次都唔出/搵藉口推
又無比番個時間你話邊日可以既話
就多數

唉屌唔想就咁就同佢分離 我真係好鐘意佢 又岩feel 又係我鐘意個類型
收兵死全家

係我錯搵返我啦好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞