2024大選民調不利蘇格蘭民族黨 蘇格蘭民族黨陣腳大亂

17 回覆
7 Like 6 Dislike
自稱「有47%蘇格蘭人撐」嘅(普京走狗)蘇格蘭民族黨,根據最新民調得34%人撐,而反對蘇格蘭分離嘅工黨有回潮跡象,民望升上31%。

如果來緊兩年政局冇變幻,(普京走狗)蘇格蘭民族黨可能輸起碼廿五席,連玩乜鳩「變相公投」嘅本錢都冇

新聞來源:https://www.scottishdailyexpress.co.uk/news/politics/snp-in-turmoil-new-poll-28664341?int_source=amp_continue_reading&int_medium=amp&int_campaign=continue_reading_button#amp-readmore-target(蘇格蘭每日快報)
都未講近一個月蘇格蘭地方補選SNP連輸三舖
民心所向 冇得好講
佢地係普京走狗?
咩都係普京走狗咩
人哋搞咗蘇格蘭民族自決好多年啦
雖然我都唔撐SNP
但佢地幾時奶過普京?
喺蘇格蘭搞分裂英國嘅就係普京走狗
喺香港搞分裂中国嘅就係美帝走狗
民你老母族
蘇格蘭民族黨誕生早過普京
蘇格蘭民族黨前主席幫Russia Today打過七年工你又知唔知?
香港人有幾多幫中資, 幫政府打工

好似老鳳
又要英國人收留香港人,又要支持英國分裂,黃C左膠真係好撚賤
賤種黃C左膠慢慢負皮,改變唔到你哋係賤種嘅事實,唔好走來英國添
就算佢地勝選
英國政府都唔會再搞公投
好似脫歐咁,做左決定,就要執行落去
唔可以投到得為止
班賤種左膠撚識咩叫民主咩
賤種黃C左膠又走入來留負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞