[PB+None+2frp換全世界] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(374)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
明知自己7呎就咪成日學堆SF PG剷入去喇
又唔知自己玻璃易傷 乖乖地內線背籃 pick n roll拆你屋咪算囉
如果能夠比時間佢成長 佢其實仲有得升lv
不過同V應該都係準備打包換嘢比廢老刷歷史數據
仲low乜春post
接受現實射下mid range同食下餅 又或者同廢老大龜pnr已經做返怪獸級別
廢老條血得返35分鐘左右
再多咪出醜囉

下下要佢chur足第4節,好難唔廢
都似 廢老25年完約 下兩季有value既實扔出去換即戰力 25年有自己pick順手tank重建
2023 年都就黎,仲以Lbj 為重心去做trade 根本on9 。

我指你浪費佢 剩餘實力又好,做grade 去maximise 佢作用又好,隊波都唔會係爭冠隊。

有ad 有冠爭,冇就是撚旦。
AD最好拿拿聲變2020
再2021AD 無限low post 真係玩撚完
咩話?yoyo葛綽瑤表示自己仲係處子之身?
https://lih.kg/3249057

唔係腳筋就係佢條阿基里斯腱
Ad又要停幾多場
又吹到湖獅子開大口想要kd , Beal 依啲球員
Bojan 單trade 冇哂聲氣
聽日無AD無黑鬼期望大龜 Mk tb max二陣發揮作用
Niggest 仲未有?
打巫姐
吾皇會carry
希望B2b打大腸出到
黑鬼傷得咁嚴重既咩
黑鬼做緊嘢靠tb頂埋
仲有 古 會識做既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞