水瓶座巴絲同我入黎

1001 回覆
83 Like 38 Dislike
咩都諗一餐, 幻想做唔同既職業(但唔會做最TOP果個位), 例如做球員, 又普通唔上位, 歌手, 又半紅不黑,
又幻想做女人(但唔會做港女)
水瓶巴絲一齊分享下你地啲思考邏輯

即刻講唔出,有邏輯但無邏輯共存喎

唔知自己講緊咩,但又知自己講緊咩
係咪明我講緊咩,但又唔明我講緊咩
水瓶座唔信星座架喎
香港地敢問有邊個內心唔憂鬱
笑點低我就唔係
淚點低就有時啦
唔好見到啲套落其他星座都啱嘅都喺度中呀中呀 好膠

水瓶座會信咩?自己? 自己都信唔過自己

屌呀 好撚中 真係唔撚相信自己 好撚膠

人生本來就荒謬 但水瓶痴線撚睇透所有荒謬

其實我唔係講緊所有水瓶座都係咁,
我係咁

我覺得自己睇通睇透所有野 觀察力都非常強 可以讀心

我都係水瓶座 我都覺得自己可以讀心!!!!

其他人唔會明
然後你同情佢講你直覺嘅野會俾人話痴線,諗多咗
但係最後會證明我哋先係啱

經常性
咩都諗一餐, 幻想做唔同既職業(但唔會做最TOP果個位), 例如做球員, 又普通唔上位, 歌手, 又半紅不黑,

真係咩都諗 我反而會想做最top

已經唔知自己係乜

水瓶座會信咩?自己? 自己都信唔過自己

屌呀 好撚中 真係唔撚相信自己 好撚膠

人生本來就荒謬 但水瓶痴線撚睇透所有荒謬

其實我唔係講緊所有水瓶座都係咁,
我係咁

我覺得自己睇通睇透所有野 觀察力都非常強 可以讀心

我都係水瓶座 我都覺得自己可以讀心!!!!

其他人唔會明
然後你同佢講你直覺嘅野會俾人話痴線,諗多咗
但係最後會證明我哋先係啱

預言家啲friend
如何笨到底 但到底 還是我
誰人待我好待我差 太清楚
想繼續裝傻 卻又無力受折磨
心裡羨慕那些人 盲目到不計後果

我會臨訓時諗定 今晚幻想咩故仔

已經唔知自己係乜

註定失眠.....

我都會訓之前會諗!!諗吓大道理
如何笨到底 但到底 還是我
誰人待我好待我差 太清楚
想繼續裝傻 卻又無力受折磨
心裡羨慕那些人 盲目到不計後果

想唱k

諗諗下諗到無雷官咁遠

諗諗下諗到無雷官咁遠

返返嚟,笑鳩自己on9

我覺水瓶人 觀察能力都叻
好容易睇清件事但係睇唔透既係自己
大班人之中愛玩抽離, 但又鍾意攪爛 gag !
好在意人地講既野, 但扮到唔在意 !
好鍾意試新野, 但對感情就好固執 !
好感性, 多愁善感, 但裝作好冷酷 !
唸野太多, 唔關事既人和事都唸一大餐 !
其實水瓶座應該幾多 bi-polar !
係咪大家都好有幽默感?
我成日突然彈一句 佢地笑到反艇
我覺水瓶人 觀察能力都叻
好容易睇清件事但係睇唔透既係自己

當局者迷
大班人之中愛玩抽離, 但又鍾意攪爛 gag !
好在意人地講既野, 但扮到唔在意 !
好鍾意試新野, 但對感情就好固執 !
好感性, 多愁善感, 但裝作好冷酷 !
唸野太多, 唔關事既人和事都唸一大餐 !
其實水瓶座應該幾多 bi-polar !

點解中曬 我愛你
係咪大家都好有幽默感?
我成日突然彈一句 佢地笑到反艇

唔多 我唔係行呢d路線
仲有一樣野 我成日都自言自語 然後無啦啦係到笑 點算好 就黎比人拉入青山
大家好

各位係咪成日比人鬧仆街呢
大家好

你就係仆街
大家好

你就係仆街

認真 人地未話我 我已經自認咗係仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞