泰國長公主慢跑時心臟病發直升機送回曼谷! 皇室發聲明:已腦死

119 回覆
77 Like 3 Dislike
收你老婆
八千年賺三萬蚊新台幣,即係大約每年賺0.95港元
同阿Mo比邊個生猛啲先
啲浮尸手足就個個都話有可疑
呢啲查都未查就話冇
最後一代泰皇
廢撚到
真係有機,啱啱wiki咗係門當戶對老婆生

個自閉仔應該係最大得益者
啱啱wiki 咗,係門當戶對老婆生,相當有嫌疑
無,除左提幫功同哇集拉隆功,其他皇室成員都係女人黎
到底係佢成take野 搞到生出黎有暗病,定係近親生所以有問題
可以傳女,但如果有生仔嘅,咁個仔會有優先權,如果一直都生唔到仔先會傳俾長女。
2022 年 12 月 14 日,44 歲的泰國公主 Bajrakitiyabha 接種了疫苗,在跑步時心髒病發作。在醫院進行心肺復蘇術甚至 ECMO 嘗試均未成功。這是嚴重心臟損傷的徵兆。

這麼年輕,顯然擁有最好的醫療服務,這樣的人就這樣死去,實屬罕見。

會進行適當的屍檢嗎?我嚴重懷疑。這就是為什麼。
不幸的是,我認為不會進行屍檢並進行適當的測試,因為這會扼殺全球的疫苗計劃。不確定是什麼殺死了她將面臨巨大的壓力。

此外,王室也不想因為推廣疫苗而出醜。
第三張一字排開,總係個個都奇奇怪怪。
中共做既?
伏必泰殺人事件?
本來有民選政府
呢啲王朝更替就好小事
秦國係民選政府
秦始皇:
天命最高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞