[一再懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(4)

916 回覆
5 Like 3 Dislike

精靈全魔好易死
至少要有個好靚既盾先生存到

其實我未轉
但係共通職比我感覺
冇強化職咁大力
所以唔想轉

淘個靚盾返黎就得
依家好少怪打得死我

如果有個靚盾,我會揀暗羊衝全魔攻
精靈除左盾,最好飾物/腰帶搵其中一件合血,如果唔係真係死人冇輸出

點解轉共通
有咩優勢

堅固巨網

即係放棄高傷害
換取生存力?
唔合我style

精靈here

精靈全魔好易死
至少要有個好靚既盾先生存到

其實我未轉
但係共通職比我感覺
冇強化職咁大力
所以唔想轉

淘個靚盾返黎就得
依家好少怪打得死我

精靈除左盾,最好飾物/腰帶搵其中一件合血,如果唔係真係死人冇輸出

點解轉共通
有咩優勢

堅固巨網

即係放棄高傷害
換取生存力?
唔合我style

精靈here

光羊有足以同魅力型比較既防禦力,每1魔攻增加45HP+2.4雙防。
暗羊係極限傷害,防禦方面都有暗盾可以反一半物理傷,魔傷本身高魔防+魔防帷幕唔算太大問題。
精靈雙降雷抗+雷神之槍係高傷,但始終唔夠暗高,而且冇任何防禦能力,俾2隻怪圍住你一個暴擊就係咁先
但D招華麗已經贏晒除左暗龍強化冇一隻可以相提並論
唔好走呀會長

淘個靚盾返黎就得
依家好少怪打得死我

點解轉共通
有咩優勢

堅固巨網

即係放棄高傷害
換取生存力?
唔合我style

精靈here

光羊有足以同魅力型比較既防禦力,每1魔攻增加45HP+2.4雙防。
暗羊係極限傷害,防禦方面都有暗盾可以反一半物理傷,魔傷本身高魔防+魔防帷幕唔算太大問題。
精靈雙降雷抗+雷神之槍係高傷,但始終唔夠暗高,而且冇任何防禦能力,俾2隻怪圍住你一個暴擊就係咁先
但D招華麗已經贏晒除左暗龍強化冇一隻可以相提並論

好專業
打邊層塔先會換到風刀/劍?

舊人留名

舊人留名
巴挖全身光
精靈同女巫都有
隻女巫上到2900魔攻都無用 巨網比牛一下秒
橫死掂死不如玩精靈大力啲
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

舊人留名
巴挖全身光

之前元落,仲有個電波光頭

舊人留名
巴挖全身光

之前玩落,仲有個電波光頭
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

其實女巫好勁,相比之下精靈好雞肋,攻唔係多女巫好多,但相比係超豆腐,勁既女巫係唔會比同等既牛打爆盾
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

其實女巫好勁,相比之下精靈好雞肋,攻唔係多女巫好多,但相比係超豆腐,勁既女巫係唔會比同等既牛打爆盾

我太廢
勁既牛一下就可以打穿
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

精靈打王垃圾到喊,女巫好少少,專業打王唔會用羊同貓其他打王都ok
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

精靈打王垃圾到喊,女巫好少少,專業打王唔會用羊同貓其他打王都ok

精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

即係真?
咁暗定光羊打王好?
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

即係真?
咁暗定光羊打王好?

精靈打王其實唔差
水雷係唯一會考慮轉精靈
水雷精靈強在範圍高傷,單體既話加多招冰晶都算高傷,最重要係佢破到王既抗性問題。
光係唔死但要慢慢磨
暗係高傷,但要諗個問題係隻王抗暗抗雷既時候點算
精靈同女巫都有

用升lv送既裝試一轉技
感覺唔算大力
我諗都係轉強羊

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

即係真?
咁暗定光羊打王好?

精靈打王其實唔差
水雷係唯一會考慮轉精靈
水雷精靈強在範圍高傷,單體既話加多招冰晶都算高傷,最重要係佢破到王既抗性問題。
光係唔死但要慢慢磨

好似暗龍打伯爵咁 幾高lv都係幫伯爵R痕

我太廢
勁既牛一下就可以打穿

打王又係女巫勁?

即係真?
咁暗定光羊打王好?

精靈打王其實唔差
水雷係唯一會考慮轉精靈
光係唔死但要慢慢磨

我岩岩拎隻精靈打60層塔boss 打極都打唔入 扣幾萬 回返幾萬 唔知係咪無守護者debuff 我已經3000魔法力都係咁

打王又係女巫勁?

即係真?
咁暗定光羊打王好?

精靈打王其實唔差
水雷係唯一會考慮轉精靈
光係唔死但要慢慢磨

我岩岩拎隻精靈打60層塔boss 打極都打唔入 扣幾萬 回返幾萬 唔知係咪無守護者debuff 我已經3000魔法力都係咁

精靈都咁樣
女巫咪仲慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞