有無人記得小學身體檢查俾人睇jerjer?

300 回覆
505 Like 47 Dislike
叫我洗下賓周要 話臭
我射到個後生姑娘成面都係
佢應該入行無耐塊面紅哂勁怕醜
仲一路同我講sorry一路幫我清潔
Jer 根本唔值錢 ,你露械會比人告添。
一次學童健康檢查都冇去過
聽到同班同學講要檢查JJ就同阿媽講唔想去
連登仔:睇唔到
全部都係女姐,怕咩,你返一次大陸親知幾開放。
直接同個醫生講:唔check呢part得唔得
我從來無去過身體檢查。聽啲同學講要除晒衫就一次都無去過
對住個女醫生扯到行哂,跟住突登係咁郁條J 搞到佢勁尷尬
然後條白卡友又日日多個新聞重複開膠post
有無check埋鳩毛
我都係 女醫生嚟
真係好撚痛
俾佢反完一次之後冇再去過
無印象參加過身體檢查
係咪唔係間間學校都要去
身體檢查順便知道埋你joseph
我都無去過, 係咪唔係跟學校去, 要家長帶去
如果係 , 咁好彩我老母忙無帶我去
男學生到診所檢查腰骨,露械要求護士「幫手」!昨晨十一時許,一名十八歲男學生,獨自到沙田文禮路一間診所,進行例行身體檢查,診所內一名廿七歲的註冊女護士,負責替他檢查腰部及脊骨,查看有否異常。不過,當護士在診症室內,示意男生脫去上身衣服時,未料有人卻色膽包天,突然脫下褲子,面向護士展露下體,同時更大言不慚,請求稱:「可唔可以幫我?」護士聞言大驚,尷尬地擰歪面後,急忙叫男生穿回褲子,着他自行前往洗手間「解決」。詎料有人仍死纏不放,未肯罷休不斷重複要求,護士無奈下只好求助上司,上司聞言即時報警處理。警方到場調查,因涉事學生未有觸碰女事主,故將案件暫列非禮,由沙田警區刑事調查隊跟進。
好似係免費服務咁樣,但要簽回條,可能你老竇老母揀咗唔去
大把男婦科啦。 懷疑睇晒睇波睇到性冷感
收嗲啦肥婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞