[NSWER] NMIXX討論區(7) Bae 1228 Sullyoon 0126生日粗卡 請繼續支持NMIXX

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
今個星期仲有兩場

MCD年終 仲有MBC年終 限D應該都係練習室渡過

而家佢地12點幾 差唔多啦
我知多嘢練
不過Weekday嘅話 可以都應該會喺夜晚開v 冇諗過咁早
留左個位
係喎 你唔講唔知

Ff 又好 我當佢地係有心留
GG

啱啱好一個鐘
MBC 2022歌謠大祭典事前預錄節目單更新
NMIXX將cover BoA前輩的《Atlantis Princess》
係Show到Vocal嘅歌wo 少期待
啲公仔咁得意
不嬲 佢畫畫嘅風格嚟

https://twitter.com/nmixxpics_/status/1608045177670893574?t=UQdY3GN-Sy2G_7L0LS1zog&s=19
Musical intro, orchestra 好似好正咁
Haewon膝頭流血
oh god
dice預錄repo今天bae的生日,之後基本上每錄完一次都說一次生日快樂,之後幾次bae故意假裝沒聽到要粉絲多說幾次。 q金也一直在說生日快樂

lily長馬尾劉海,很漂亮

海媛萬年不變的劉海,最後不曉得怎麼膝蓋又流血了

雪允開場有段揮舞魔法棒的設計,很仙女

機務切歌自信了很多,也瘦了很多,有幾句jinni的part,聲音讓我以為jinni來了

海媛姐鞋帶松了,先是lily蹲下來幫忙系,之後bae來了馬上把海媛姐另一個鞋帶拆開重新系

粉絲們喊應援也很大聲的喊jinni

大家狀態都很好,一直互動

有一段海媛和lily的高音接力
Bae心情好似好好
海媛萬年不變的劉海真 希望下次cb有多d唔同嘅髮型

大家都開始搵番狀態就好
Bae

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞