part time地產佬,你問我答

22 回覆
0 Like 1 Dislike
如題
求介紹

唔洗嫁,上part time網搵大把,打「地產」就有成千上萬
好冇搵?
易唔易搵客
好冇搵?
易唔易搵客

搵到客就好,搵到客,賣到一個單位分幾萬蚊佣。搵唔到客就食谷種。係超難搵,米聽咩努力就搵到,努力搵同搵到根本就兩件事。
好冇搵?
易唔易搵客

搵到客就好,搵到客,賣到一個單位分幾萬蚊佣。搵唔到客就食谷種。係超難搵,米聽咩努力就搵到,努力搵同搵到根本就兩件事。

要有技巧架嘛
身邊多唔多人搵到客
點食穀種法?0income?

每日得200蚊到,要番工先有。因為係自僱人士所以唔受最低工資限制
身邊多唔多人搵到客

我果到一日有廿個至三十個agent,搵到客既可能少個十單,但有D齋睇唔買呀
好冇搵?
易唔易搵客

要有技巧架嘛

係,但運氣占多數
肯打電話點會無客

每日得200蚊到,要番工先有。因為係自僱人士所以唔受最低工資限制

痴線
200$ 一日
搵唔到客個d不如番m記好過
咁做左幾耐
開左幾多張單🤔
自己有無正職?定讀書?
返工係要返去坐office咁?
好冇搵?
易唔易搵客

仲要pt
即係食得屎啦
你開到單未?
1至5有正職 可唔可以6 日返part time?
有冇試過成個月開唔到單
即係企係街 又冇牌果d傻仔
撈客
身邊多唔多人搵到客

我果到一日有廿個至三十個agent,搵到客既可能少個十單,但有D齋睇唔買呀

唔洗考牌?

唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞