[金鎗六十本初之海] 十二月十一日浪琴香港國際賽事討論區 II

990 回覆
5 Like 2 Dislike
D日本馬咁撚廢
金槍今年過去都夠砌
其實六十有咩錯,又咪留到5,6位出面衝

隻美麗最尾直路都冇搞佢呀

係追唔切
Netkeiba:金六十銀行閉店

笑死
真馬王紀錄唔係咁易破
仲要呢隻出去安田輸完番黎都仲跑得番
賽前訪問告東尼話諗到美麗同享如果又搶口既解決方法

原來就係變奏
所以其實擺前擺後都係會輸 係睇點輸法
美麗系祝福加州系告狗一撚定打team
原來一齊拉頭馬
唔怪得
點會同時間
一定係金鎗快啲
仲唔係打team 比阿頓, 美麗系郭生都出來祝賀😂
喺草地好似見到郭羅桂珍bb
本身我覺得星球贏預賽 金槍博呢場上場唔知做乜鳩去到咁盡要食埋 體力回唔切就因小失大
不如星球過去仲好
提到「福逸」首奪香港短途錦標,練馬師高伯新自言一直好想贏呢場賽事,上季都係目標,今季終於贏到,「福逸」係短途王者,馬主亦喺佢開倉時已經支持,今次幫馬主贏國際賽實在好開心。

高伯新亦好多謝馬房團隊,而今次受傷騎唔到嘅巴度一直為「福逸」做咗好多嘢,馬伕琪琪亦一直好照顧隻馬,雖然上仗馬會短途錦標表現失望,但賽後被驗出不良於行,情況唔算嚴重,亦無缺課,最後一課草地亦跳得好,所以今場都有信心。

此外,高伯新贏完香港短途錦標之後,國際賽大滿貫只欠香港一哩錦標。

原文網址:高伯新國際賽大滿貫只欠一哩 | on.cc東網 | 馬經 | 新聞專欄 https://racing.on.cc/news.html
老左就係老咗
早啲上末段唔夠爆

好似上場慢步速鬥爆先贏
但係加州以後同60鬥唔會hold慢啦
唔會一路比人頂緊出去
2打1 金鎗雖敗猶榮
郭生都拉埋
擺明打TEAM贏金槍
同享幫星球回左氣
垃圾何妖
今場冇搶 以為會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞