好嬲吖!!! 屌撚柒個熊貓佬!!!

13 回覆
1 Like 39 Dislike
是咁的,

今朝起身見有啲餓,

諗住嗌嗰m記早餐嚟食吓,
乜鳩都有嗰個餐

但係我又懶,咪諗住叫熊貓佬

屌你老母
m記係我樓下轉個彎,咁都要收我25蚊運費

已經有啲燥,但係想食又唔想落街,冇得揀

唯有死死地氣俾錢
第二個屌你老母嘅位就係個蝻亞熊貓佬

成身孜然粉味,整到我個m記袋都有陣味

影響曬我嘅食慾 都算

佢俾完袋嘢食我講完thank kill you之後轉身諗住走

我大聲喝佢:

你同我企係度! 邊個俾你走?

咁係人都知啲蝻冇性㗎啦,肯定會偷食

一定要check check保平安

點知真係少咗舊薯餅

明明我次次都會落多舊薯餅

因為嗌m記早餐唔食2舊薯餅 不如唔好食
我當堂火起,捉住個蝻嚟屌

之後佢就係咁話SORLY SIR SORLY SIR

The list no have 2 shu bam wor only 1 wow

Maybe u no order 2 shu bam
之後我嬲到爆炸
打咗上CS嗰度鬧
個CS又係咁講話我真係冇落到order

我話冇可能 因為我點都一定會落多舊

你快啲賠翻俾我,如果唔係就投訴你

之後佢死死地氣話俾張q旁(唔識串)我

我大聲屌佢老母
我要嘅係薯餅唔係你張垃圾q旁

你哋估吓最尾係點?

就係佢話搵多個熊貓佬送多塊過嚟,免費
果然唔惡啲對你哋班人唔得

我邊有可能會落漏,肯定係m記漏單
熊貓佬唔check清楚就送過嚟,一樣抵屌
佢係企喺度
0分重作
熊貓佬?
塊薯餅仲未到
又多個白卡仔
真人真事非假膠
都幾低汁下 0/10
屌柒佢係正確喎

應該10/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞