[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (111) - Birthday+SMCU冬專大發! 期待下年演唱會

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
活動中斷的Red Velvet JOY將從《動物農場》下車
Red Velvet JOY在暫時中斷活動的情況下,決定退出SBS《TV動物農場》。
東亞網站採訪結果顯示,JOY從26日開始將不再參加《TV動物農場》節目錄制,並已經向製作組傳達了下車的意向。因此,《TV動物農場》製作組將物色下一任出演者。JOY的空位暫時將以臨時體制運營。
係咪行程太chur所以頂晤順

Actress Kim Yeri as Baek Jena in Cheongdam International High School 💜

The drama will be released on May 31 and will be streamed in Wavve and Netflix

https://youtu.be/-A_6h3nYAvk

得韓國netflix 有
本身冇乜點聽KPOP 近排spotify random播歌
聽到首Feel My Rhythm好好聽 loop咗成個禮拜
想問下各位仲有冇歌可以推薦
btw Red Velvet喺香港係咪唔興 見冇乜人推POST
https://youtu.be/Bl0s-1c5L0M

咁一定要睇呢條片 用4K,仲有RedVelvet channel其他片,不過有啲舊片起smtown個channel
呢首一聽就上引正好聽到癲..日日聽幾十次 ,個陣都係睇到樓上個條片正撚到
睇完再睇埋個MV 睇到呆撚咗 成隊靚撚到
有時候真係唔怪得香港人笑鳩香港啲女團 真係差幾皮
如果我冇search過 就咁望隊長IRENE個樣 你話佢18歲我都信
ching有冇啲咩正歌推薦
揸車播 播到俾FD屌播撚完未
唔知你鐘意邊類
但主打大路野係 Bad Boy, Psycho, Peekaboo, Russian Roulette, Ice Cream Cake呢啲
Side track仲多正嘢發掘 一樣唔知你中意咩但基本上咩都有

冇人推因為前排空白期太長唔少人退坑
好 唔該晒CHING 我再發掘下有咩正嘢

非主打真係太多可以推薦
你搵返今次演唱會個setlist嚟聽都已經好正
個MV仲有故仔,Red Velvet嘅MV多數背後都會有唔同嘅故事,有興趣可以上YouTube search Feel My rhythm 解析
每個MV背後嘅含義深奧得嚟又幾特別
尤其係Russian Roulette 同Feel My Rhythm
同埋每首歌嘅曲風都好唔同
有機會都想去演唱會朝聖下 不過見到好似開親都冇香港
真係無香港站
屌你啦 sm
公布左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞