[MOOMOO]MAMAMOO討論區[54] 繼續儲人品搶港場飛!

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
型撚到 唔怪得知溝死女
唔知有冇機會有實體呢?
我都係睇weekly idol入坑係15年第一次上嗰集 無意中youtube見到
性感清掃 微笑治療 random dance 三行詩笑到我仆街 不過入坑點係比佢地打招呼和音吸引到 之後就係咁搵佢地啲嘢睇
不過嗰陣佢地未紅得好少嘢睇

mmmtv
Hyejin打掃個到真心笑癲咗 仲有集係重演平時係車上面點玩 個到又笑到痴線 節目真係唔算多 但好在有大量mmmtv同vlive 啱啱入坑個陣真係日夜睇夜
記得嚇到尹斗俊傻咗
靚女死
入坑果排真係喪睇 睇哂綜藝又要睇以前佢哋嘅live 勁吾得閒
係完全唔理解點解啲人會做唯粉明明每對CP都咁正,日月、竹馬、天使、Rapper line、里忙、炊事line,四個都玩得唱得,又真實冇偶包,點會淨係鍾意一個
我都係係YouTube 睇到weekly idol入坑佢地真係好癲好好笑心諗點解會有idol咁癲
諗起之前鄭秀文ig story都po佢睇緊mamamoo玩啲片
真 仲要就算係個人訪問啊solo活動都會係咁提起其他成員好似上集佢地三個討論互換solo 輝明明唔喺到 但都存在感超強
班毒唯FF不和真係妄想症發作冇得醫嗰隻,諗到佢哋每次見到星同輝攬攬而嬲到扎扎跳就覺得爽星親自認證嘅送垃圾嘅垃圾人
https://www.instagram.com/reel/Cl3LDHDh1Be/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
今日新鮮滾熱辣嘅攬攬
幾時嘅事有冇cap圖
google search 鄭秀文 mamamoo就有
講起入坑 18年果陣有留意下GFRIEND 因為佢哋同MMM個Showtime綜先識MMM
大家10粒鐘後見 一齊加油
唔好意思,想問係咪聽朝九點開始賣飛?
好似老師話學生
好可愛
我明總會有一個特別鍾意 但睇佢哋四個真係唔會做到唯粉

睇youtube撞到黃viu廣告係佢哋
一樣
本身諗住睇gfriend
點知俾mamamoo吸引左
佢地四個扮gfriend個part真係好正
siu4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞