巴哈動漫瘋, 將不再接受信用咭付款

31 回覆
3 Like 9 Dislike
用信用咭同轉成某台灣專用代理, 即係海外信用咭唔再用得...
似乎無計再買, 要捱廣告了
有錢都唔掙
本身每月自動apple pay續期都受影響?
唔清楚,師兄用apple Id同信信咭係咪都係香港既?
而家睇動畫瘋用咩vpn 以前用開panda, 呢兩日有野想睇開番vip,發覺連唔到台灣
用 nordvpn ipad app隨便連都得,電腦基本上唔得,但無記錯非app 比錢係不嬲唔受海外喎
我有兩個VPN都連到
SUFTSHARK就有時會顯示非台灣地區, 要斷開重連
EXPRESS VPN就OK
有LINE account 用LINE Pay應該繼續可以綁翻自己信用咭比錢
今個月我都有繼續比
其實我好想比錢支持, 但真係唔知有乜途徑比錢, apple app 又比得, pc 比又唔得
動畫瘋 用到apple pay 比錢sub, 我記得以前唔得

邊度有寫唔收海外信用卡?

之前續期用開內置個subscription, 冇乜問題
而家見佢網頁寫只係就咁續會過唔到年齡驗証, 用信用卡俾先過到咁. 冇寫唔收海外
我都係前兩日先收到信話唔直接收,
佢會用轉用另一個系統去收信用咭
但係呢個系統要登記, 要台灣居民先用到
對上幾日佢先收完我錢, 另外未見有email 講關於付費問題

如果海外俾唔到錢就大鑊, 大部分動畫我都係睇巴哈
我記得以前為左開通限制版特登上淘寶俾錢人開通一個月會員先,跟住再用番apple pay autopay
其實不嬲都唔收海外信用卡的
只係咁岩冇block到果段number range
你依家張卡sub得,唔代表之後都得
我上年試過unsub,諗住sub一年
然後,仆街中伏
巴哈動畫係咪俾咗錢都仲要vpn先睇得?
應該好多盜用信用卡好似渣打咁

又收又退直頭廢事收
https://buy.gamer.com.tw/vItem.php?sn=v1686
如果直接去佢個巴哈商城買code呢?
反正佢個年齡驗證只要曾經過到一次就得
見佢有收支那寶 Apple Pay google play

利申:未試過唔知work唔work

真係唔得嘅話直接喺app 入面買囉
你用咩比? 聽講用APPLY PAY比得到, 但我無試過
之後真係無就唯有捱廣告...
就係APPLE PAY, 當時好似係VPN完就apple pay 俾錢
而家你地講完我都驚佢CUT左我 ... 我都唔想捱廣告
版權方畀壓力都唔出奇
買碟睇驚閪
碟冇中文字幕
其實買巴哈主要係睇埋彈幕啫
順便支持下正版
淨睇片網上大把方法睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞