[直衝上Playoff]LA Lakers | Mamba Forever 討論區(372)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
@西書大少
點解大龜會夾到AD 唔排除大龜宜家剷入底果斷咗
同埋佢finishing 都好過上季 變左剷籃底時引到怪再傳比AD

希望廢老都學下大龜 唔好再亂起手3分
V仔在哪
AD 西書 V walker
個4000萬快啲仆街死番去母會
聽日去
而家睇下龍個form先,後日就打呢隊龍,仲要b2b
塞bench坐後面有條女著得好仁

申利睇緊lp cap唔到圖
大龜少咗好多自殺切入
多咗閱讀防守搵隊友先
呢樣我諗ham都有份提佢
上年打龍牙龜一個神stl一個追平三分
最後贏埋
我睇咗勁多次都唔知牙龜係點做到
得喇得喇 咪撚煩啦
仲煩撚過二哥
講煩你認第二無人敢認第一
季初high PNR造到外線空位出黎都炒晒
對家都唔使理你啲"射手",堆係入面協防就夠

打Ice一係打LBJ/WB切入,一係snake dribble等AD再壓入啲先交個pocket pass,which LBJ好鍾意咁打
反而更多對面玩drop coverage甚至區域聯防放你外線,鹿第四節打drop好彩AD有手感PNP轟左兩球3分先無事,想睇遲啲打龍Nick Nurse點守
但想出少啲AD 30-32分鐘左右就好
你第三
二哥我知佢9up反而笑下算
米小氣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞