其實係唔係除咗識人之外,所有裝修都係黑店?

44 回覆
29 Like 1 Dislike
我老豆做裝修,所以先搵到平野

免人工錢幫我裝
啲人本身咪又係因為自己貪平 你搵返間有咁上下名氣既 有咩可能會爛尾
識既你先覺得最黑

因為裝修錢唔係講笑, 你明明比左錢但見product 有少少差, 你一定會覺得朋友食夾棍, 然後就覺得人地黑

呢d 最後一定嘈

明碼實價有晒合約, 仔細講明每一項裝修細節, 咁已經最唔黑
睇吓識啲咩人咩朋友

朋友唔一定唔會水你,睇關係

相對穩陣嘅咪親戚,越親越穩陣

我識有人佢外父做裝修,間屋喺佢老婆同佢結婚之後住,層樓兩個都有名,呢啲情況咪最穩陣,如果佢外父連佢個女都要食夾棍嘅咁冇嘢講啦
有牌頭有合約點黑你
所以我好感恩,屋企人做裝修判頭,整屋完全唔駛擔心
老實講,識嘅食水仲深
有D配件另加$/升級,總數就係呢個。
當時參考過Ikea,都要5,6萬。旺角嗰太平又唔敢博。
始終廚櫃可以用十幾年,木頭,五金好緊要,唔可以用太差,星盆,龍頭又要揀好D。
小裝小修克全搵唔到人搞…哎…
問過做室內設計既frd 其實無論你比錢多定少都係個D師傅
大部分做野都好求其
真係撞手神
多謝你分享你老豆做裝修
不過呢到無人想知
昌師傅幫到你!但唔好問佢野 唔知會唔會幫你申請爛尾
Exact7ly
之前屋企裝修話諗住搵親戚做
佢本身都幾挑剔
好彩都勸得佢掂搵街外人做
我細佬同我都是同一間裝修,唔錯,係比正常貴
自己裝修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞