FIFA23 Ultimate Team討厭區 (82) 幾時到我big W?

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
睇佢個樣似係搵唔到一個陣形
可以放晒佢啲硬吹入去
你放漏左隻 can
佢指陳仔定cam
想問下點解打WL係咁撞到銅卡陣,之後一係hand機彈game,一係就話對手離線,食咗我好多場
屌 我岩岩以為係利狗明叔 can子
ea 幾時先肯出下d 85pace 以上既中堅
出黎出去都係80頭 根本跟唔上而家d 前鋒同翼
下下都比人放狗咁

開嗰垃圾pack 中咗隻硬吹
可以套返隻黑包出黎
熄cross platform 保平安
應該差唔多
上集都係咁上下時間出華記
幾時到我中 我中到一手包我就依附Meta
呢個講得最好
開obj啲19pack
放邊跑跑跑落底線傳中 完
有無人有做Morientes? 想砌黎打中鋒唔知勁唔勁
Ching 你都好似中唔小好嘢wor

而家嗰兩球嘢唔知買咩好 前場大部份都硬吹
想請問我而家用緊bb yaya ,我奴咗36個tokens
我換卡富好d定偉拉,偉拉有手腳話鈍鈍地,卡富有無手腳用過,食評如何?
新patch完全唔識玩
有無咩陣介紹
成日輸反擊
乜obj包會有高過85出

就算24/24都冇walkout肥
Inception咁講

老豆: Not much to say brother, he’s worth it. Great player in game. That extra pace and dribbling stats while being able to still be fast on lengthy is a very big deal. W to use at cb or cdm.
CLS EA連TOKEN都有得重覆
佢指偉拉
加多少少WC YAYA, 對面係WC YAYA+Lucio就打到想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞