而家個形勢,C朗、美斯距離世界盃決賽相遇只有一步之遙

69 回覆
19 Like 31 Dislike
個人覺得Gavi 同 Petri都係俾人吹大左。
18歲同20歲可以吹幾大有時唔使咁苛刻既 同埋再勁既中場都要有頂級既前場follow up,如果唔係咩都假啦
我覺得根本冇小白同沙維嘅基因咯,唔見佢地有乜驚人表現。
一個20歲 一個18歲,咁嘅波底,四年後好大機會係最勁中場雙核。
佢哋最勁係控球,盤球,守轉攻。仲有唔差嘅埋門能力。你想好似美斯咁先叫驚人表現?
起碼俾啲小白盤扭、沙維直線黎睇下吖嘛
ching 沙維20歲先巴塞地標。02世盃22歲都冇正選踢
恩尼斯達都要23歲先有國際大賽踢都係唔係正選

而家兩位20同18歲就坐穩正選中場位置,講緊後面有thiago,koke兩個頂級中場,早佢地少少出道有carlos soler,llorente。
重要佢地落場踢完全冇嗰種後生球員既緊張或者係決定錯誤,踢起嚟根本同25 6歲冇分別。點吹大
對匈牙利唔計?
真係,兩隊都要加油
7場
下屆世界杯
的確吹大咗
格仔120分鐘1:1巴西
點知90分鐘就比阿根廷3:0
要踢外圍賽架師兄
你想否定朗哥對安道爾 立陶宛 盧森堡 亞美尼亞 愛沙尼亞 拉脫維亞嗰啲入波嘅含金量?
仲有一陣又要踢附加賽
https://lih.kg/3256543

總結左牙朗既成就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞