點解香港人可以支持殺自己同胞既日本狗

121 回覆
20 Like 164 Dislike
起碼日本有承擔責任
中共仲係度割緊"狗菜"
不如你問下點解咁多大陸人拎移民簽證去日本
佢地殺香港人都殺好多
仲有英軍
連登仔又話大英祖國

1941年12月25日凌晨4時,日軍攻進聖士提反書院,也有指日軍是在清晨6時左右攻入書院[8]:29,亦有倖存者憶述日軍是在5時30分左右闖入[9]:52–53。日軍攻入書院大樓後,日軍士兵便用刺刀殺害15名臥牀的傷兵,並把職員和能夠行走的傷者趕入儲物室,沒有任何武器的傷兵及職員先後被殺。一名倖存者在翌日發現有2名傷兵遭到肢解,眼珠被人挖掉,耳朵和舌頭則被割去[8]:29–30。有些日本士兵把傷兵的屍體當作墊子,在上面輪姦女護士,並在強姦後傷害或殺死她們[10]:241。一些教職員為了保護學生而留在書院內,最後亦喪生。有人嘗試在門口放置阻礙日軍士兵進入的杆子,結果遭日軍射殺,其屍首更被日軍士兵以刺刀反覆穿插[9]:53。
史海沉鉤:八百英軍喪魂所 打撈日本運俘船前後不為人知的故事

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-44683964.amp
白皮心會撐殺英國爸爸嘅日匪?

日匪係黃皮賤種黎

史海沉鉤:八百英軍喪魂所 打撈日本運俘船前後不為人知的故事

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-44683964.amp
所以咪兩個都係殺香港人嘅賤閪鬼國
臭蟲論?
所以咪兩個都係殺香港人嘅賤種鬼國
你臭蟲論?
咁咪兩個都殺香港人嘅賤種鬼國

點解要臭蟲論
撐韓國唔得?
佢地勁反共
3年8個月唔算死好多人啫
兩個都係殺香港人嘅賤種鬼國

點解要臭蟲論
撐韓國唔得?
佢地勁反共
起碼日本有承擔責任
好似歐美都會撐德國
但中共仲係度割緊"狗菜"
當毛魔係神咁拜
日匪撚有就侵港道歉
佢地向侵華道歉炸
個時香港邊係華
大中華膠發作
日匪勁多中華野保留到
咁咪兩個都殺香港人嘅賤種鬼國

點解要臭蟲論
撐韓國唔得?
佢地勁反共
藍狗留係香港呢D咁黃既地方唔狗?
撐德國係因為人地真心反省出訪波蘭會就侵波蘭道歉

日匪就去香港都只為侵華道歉
香港撚係中國咩
個時係英治
得你流小支那血

香港人唔係架 唔駛幫人地講埋
中土漢人殺我地南越人又唔講
德國同日本都承擔二戰責任
中共而家連六四責任都唔敢承擔
我細佬
殺香港人同英軍個陣你訓撚咗
佢撚知咩 連日本殺香港英軍都唔知
日本冇殺香港人英國人?你死全家。
佢高質過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞