點解carousell咁多大眾乞衣

798 回覆
6758 Like 63 Dislike
梗係俾bb 用…..唔通自用咩
扮黃但美心卷
其實唔係咁多人講起都唔知carousell有得咁樣嚟講價本身佢都平過你出街買,仲有咩好講
殺完你價再拎返自己舖頭買
海底 笑死
腳腫出入醫院個cl603 我同friend幾個都遇過,係唔係boot嚟
其實你唔答佢無錯
佢搵你都冇錯
都唔知你post上黎做乜鳩
雖然唔係乞衣
但po親書就會有個人問有冇Oxford或青文書屋出版嘅書
到底佢係做乜野
個個似你咁一出世就識用四隻腳行咩
你好,我是秦始皇,其實我並沒有死,我在香港有100噸黃金,我現在需要1000元購買BB車,你轉數快轉給我都可以。賬號就是我的手機號碼。轉過來後,我明天直接帶部隊復活,送你10頓黃金!

係咪咁用?
點解會有人買賣牙?
巴打,我留意咗你好耐,你真係好幽默。

我自問都算個ok幽默嘅人,但係你幽默感比我真係高十幾二十倍…

錯,應該係100倍先啱

估唔到我喺呢個post竟然見識到你嘅威力

我真係笑到爆咗肚,依家一路打字一路執返啲腸呀內臟呀腎呀,塞返落個肚度。

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

Source: https://evchk.fandom.com/zh/wiki/%E5%B7%B4%E6%89%93_%E6%88%91%E7%95%99%E6%84%8F%E5%B7%A6%E4%BD%A0%E5%A5%BD%E8%80%90_%E4%BD%A0%E7%9C%9F%E4%BF%82%E5%A5%BD%E5%B9%BD%E9%BB%98
(巴打 我留意左你好耐 你真係好幽默為潮文之一,於2008年9月21日開始在高登討論區流傳,其後轉至其他討論區。為高登會員雪月(高登會員編號:132165)所原創的潮文。)
笑到有腹肌
小朋友同長者
唔識分買同賣
最尾嗰個有冇寄個蓋過去?
呢啲就係萬中無一嘅豪客
其實點解可以肉酸到咁
歐洲街頭騙徒好多都係用女人小朋友呢啲小數族群扮可憐
[quote]佢地做緊生意
9成低買高放
賤過狗
歐洲街頭騙徒好多都係用女人小朋友呢啲,同埋利用小數族群扮可憐
貨幣嚟
有冇聽過牙齒當金使
我又有試過
唔洗錢free野出去 咁岩執多咗幾個出黎
問埋條友要唔要唔覆機
第日先話好 我話比咗人你覆得太晏
佢答我唔開心 老人家早訓
我心諗關我㭍事
交收個陣又唔識路 打黎問啲語氣勁無禮貌
我都有遇過呢個人
睇到珮夫人真係忍唔住笑咗
你咪撚柒啦大把舖頭喺carousell賣嘢
當係一個platform咋嘛
你條on9仔唔好死撐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞