其實孫興民真係丟哂亞洲球員既架

264 回覆
318 Like 139 Dislike
係亞洲踢,都算1/3個主場,唔洗適應天氣問題,比賽時間算公道,唔洗你踢最早最曬個場,又唔洗你踢最夜踢完訓得較個場。

對手呢? 南美弱旅烏拉圭,仲用緊蘇亞雷斯、高甸、卡雲尼呢D過氣賤軍頭,當打又係主流聯賽搵食既冇幾多個,正選連美職球員都有,用埋D本土門將,仲有出小丑紐尼斯負責搞笑,咁都可以踢隱形,而且烏拉圭無搵人貼身招呼孫興民,全靠隊友互補先踢成均勢

迦納? 成班冇技術冇速度冇身型,踢出黎比烏拉圭更弱,韓仔打少孫興民一個都可以主導比賽,可惜俾人屈頭槌。到需要你孫興民突破時,10球有10球都過唔到,到需要你孫興民燒味時,斬10球有10球都斬唔到俾隊友,到需要你孫興民射波,隊友猜到入禁區傳俾你空哂,左腳射得,係都要推返入人堆用右腳射,仲要鬧返隊友轉頭,又1場隱形之作

賽後連迦納教練都忍唔住上前抽水

3隊入面得返葡萄牙有D睇頭,但葡萄牙場場用牙朗打少個,即管睇下孫興民下場踢成點
迦勒有英超第一防中
仲有你班韓仔,好心啦,球證已經好人補上補,補多左成分鐘俾你,結果係到圍球證,嘈唔俾你開埋個角球
阿狗
樓祖懂球
好想同老孫生細蚊仔
住緊邊個星球 啲天氣係一個個洲咁分
孫仔仲練緊控定射
比啲時間佢啦
琴晚個球左腳唔射要cup返右腳射人拎哂表演分
最撚on9係條友成日當自己係
亞洲球王,亞洲之子
韓國成日扯衫撞人kick腳都輸
整容嫁,歐聯撞一撞即刻離場修補
踢慣踢熟
勁到,勇於挑戰
尋晚係熱血
拎英超神射手 都唔當得?
真心踢得好撚差
尋日最後果段時間 佢班隊友仲有英超水平
播完國歌好激動咁鼓舞隊友,但踢出黎最屎個個就係佢
唔撚開埋 去嘈球證
收撚左錢唔贏啦
咁冠軍有冇拎過牙
咁又係 無得踢世界盃果d亞洲國家先算得上無丟架
丟架又未至於
始終英超踢big6打正選進攻仲可以唔止一次屈班白鬼速
確係亞洲第一人

可惜錯在做熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞