美國白宮超hea 聲明,回應支那示威「每個人都有和平示威嘅權利」

106 回覆
114 Like 6 Dislike
睇篇聲明美佬其實都好似唔少香港人咁諗,覺得大陸班撚𨳒係抗議政策而唔係抗議政權,唔落井下石亦唔特別公開支持。私底下有無做緊嘢就唔知啦。
愈亂愈好,最好兩邊死清光
長官上去幫手未?
暴徒已經遍佈美國英國日本德國加拿大捷克意大利澳洲, 新8國聯軍係度搞事

https://lihkg.com/thread/3229097/page/1?post=1

扮哂野明明美國佬搞事
美國佬又又又背後攪事
美國一早知支那人信唔過
俾支那侵略緊嘅地方竟然覺得自己同美國做同樣嘅嘢就得
講真
根據觀察而家佢哋要求嘅只係止痛藥
唔係一個可以帶嚟完全康復嘅fullcourse
如果未醒覺到呢點嘅話真係(最少係枱面)點到即止就夠
其實老美一向都係咁,你得三分鐘熱度同自已都唔出力,佢點解都幫你…

敘利亞同烏克蘭有板你睇!!
有事鍾無艷美帝彩你。。
伊朗果陣都係咁回應
Ching 你支持就唔係話你啦
唔知你屌9我做咩
我講緊嘅喺嗰班見到黄婆婆connect大陸就同佢割
仲話佢比人打係抵死嗰班仆街

口交部回應完叫醒我唔該
好人好姐痴埋中國人度又真係幾抵死
當你(唔係個人的你, 而係整個傾左的陣營) 用哂200%精力時間心機同資源仲係"監督"住一個無權無勢, 坐係佛州屋企指點江山的前總統, 而放任依家現任總統不理, 就一定有咁的結果

但美國人食得起呢種結果, 作為香港人或華人的你(唔係個人的你), 又食唔食得起? 明顯阿富汗人食唔起, 我真心唔知住美國的美藉阿富汗民主黨支持者仲有無臉對住自己同胞

如果D民主黨支持者唔係只諗住 "侵侵好衰", 同 "世界末日呀, 共和黨唔比我墮胎", 呢個拜登政府唔會咁自私, 咁無能, 咁腐敗

因為你(唔係個人的你) 呢D選民, 以後拜登同所有民主候選人都唔會做好, 反正"反侵"就可以攞到票, 搞到個國家咁, 又有乜所謂? 當年拜登唔辯論, 唔回答記者問題, 都可以訓係度都贏, 依家阿利桑那同賓州州長都係用同一招

以後民主黨靠你地呢D選民, 都係會再用一樣, 而唔係做好個政府, 做正確的野

你(唔係個人的你) 其實毁滅左呢個世界好多野, 包括香港的, 中國的, 好多地方都係
Noted and thanks
係有心幫手就斷佢個防火牆啦
美國表示感激
拜登心想,中国人真係好管,封左三年先爆
我地封三日就成堆人帶槍遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞