[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (20) 出道一週年粗卡!!

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
禾講緊weverse
Universe真心廢個app 但佢比weverse好嘅係佢有自製contents 姐係podcast,上次套變身綜藝,同埋會有新相睇 呢啲
真係入weverse嘅話會退universe 唔知佢嗰陣簽咗幾耐
Ig嘅話等字幕組做嘢啦
最好係universe出live功能
睇黎成事機會比較高
因為覺得kakao entertainment (starship)想抗衡 hybe嘅weverse 同埋SM嘅bubble
Universe本身就有live功能啦
Idol radio都係喺個廢app度live
但有pm都係會俾
Podcast平時搭車聽幾過癮 不過要睇字幕 但唔係真係淨係聽
呢個我唔知 冇睇開嘅團喺universe live過
https://www.youtube.com/shorts/jzwGiBpgBQE
真.. 出道前已經身體搞笑
咁霉行開少少
咪搞事
Podcast 好似每個禮拜出一集 10分鐘以內 有個主題吹下水咁
最抵玩係pm架啦 個app雖然廢但好過之前好多
今日咁多糧
好幸福
禾系DIVE牙!!!
啱啱先睇完
Liz比氣球襲擊嗰下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞