hi 淡友 (1879)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
最後都係升900幾點痴咩撚線
一邊防控一邊大戶照撚狗?
dh 收
做淡慘過做雞
跌就跌幾百 升就千升
你有冇平
巴打大勝準備190先走?
有無淡友係到
內房 內銀 內險 上返2幻真係易過借火
咁樣拉 成版熊殺哂 真係冇仇報
一陣一開都18500,聽日就19000
突然咁快到我12月目標
我無,當時同個客傾咗陣計
咁就上咗去了

黑期狂扯想殺到淡友一個不留
出年
輪到美期接力
有可能一陣美期盤前就拉到上去
如果破到185,下個大阻力位已經係9月12,13號既193/194
剛好屠哂今日果版熊
其實炒期唔洗過多TA, 基本sma, RSI, day chart week chart
再加埋近十日阻力/支持位 15minute chart , 搞撚掂
每星期我都會save低SP trader 15mins chart, 一次過顯示過往5日即市走勢, 2星期加埋咪10日圖

今朝未開市時, 我回鬼妹留言時都講左, 176-177會封頂, 但升得穿就19000見
開市磨左廿幾30分鐘176-177 上落上落, 結果一穿就一直無停
典解果時我未加注3大恆, 係唔想捉虫(假突破)trap鳩我,
等到12月期升到近18100, 現貨企埋上18樓, 仲假D咩?
果時我有留言: 而家CALL仲有1000點水位

典解我今早會講176-177? 睇返上星期21-25/NOV 176-177橫行左幾耐........?
淨係睇日線陰陽燭會忽略好多野
個個見我ID就以為我ON9, 白卡還白卡, 精神病還精神病呀唔該
我輸死果D係正股only

哇千升
會唔會落返178左右俾人上車?
呢啲真係守得雲開 想買個buberry包包獎勵自己
無咁好人
講多次

你唔平美期
拉9爆你
仲有留意下邊日邊一分鐘成交急增
以11月國指做例,
25/NOV 9:XX 一分鐘過萬張@5920附近
28/NOV 9:XX 一分鐘都係過萬張@5730附近
兩日都係低開時轉倉, 有D咩啟示?

依D轉倉異動 , 我見從來都無人講
(唔信就自己查返minute chart)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞