1人N件Amazon 抵買之選 (45)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
又唔好咁講,如果係屋企附近交收 ,除咗浪費20分鐘交收,應該賺到兩餐雙餸飯嘅。

STEM 玩具應該一直都有買家 但數量一定唔會多,我覺得過多一星期 玩具大貨到晒,可能$50都賣唔出
mesh router 2~3隻 放係屋企唔同位喎,點樣用一個火牛插晒兩個router
一早told咗大家
真係想一 隻power 過就 poe router +ap 啦
仲行埋 wired backhaul full solution
唔該晒巴打
已買2個
原來你諗緊呢樣,

如果長插router梗係用最簡單的18W火牛做都夠啦,唔會買大W數的PD牛,因12V檔次只係出到最多2.5-3A 即30-36W, 整條Type C 轉 5.5 就做到長插

多頭嗰啲我係攞嚟一齊充Notebook /手機平板嗰啲,唔會㨢住Router 啦,Router 另外買隻單C ,

OEM 45W 單C $95 夠做
我見係254喎
今日SF送4件,DHL得1件,都係amazon,SF打電話叫得去正門拎,一次拎哂,DHL就靜靜地比後門d人就算,又唔講
Amazon都叫我咁買

我都睇到LV9U 23000Yen, 仲有咩model 係抵買?
順便裝修埋成間屋,全部房走地底lan線,全部行wired backhaul mesh 又唔洗明線
不過呢隻膠囊垃圾
行喉/天花啦, raised floor 太大工程啦
轉風車轉哂咁多日都係0
限時優惠: SAMSUNG HW-S60B 3.1 聲道條形音箱,帶杜比全景聲,DTX 虛擬:X Q Symphony,自適應聲音,遊戲模式,藍牙連接,2022 https://a.co/d/6M2LnUy
好似都平香港唔少,制唔制得過?
森林都cut?
個座冇用的
同埋U係2021款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞