剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(237)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
唉 same here…. 真係好痛苦

我知自己做錯 都好想話你知我已經反思左好多次
有時真係要俾尊嚴自己
聽就聽得多
但都係要試過先得
呢D做得一次就會有下一次
屌想死了
其實我覺得做人既野 無話點會好啲

最緊要自己想點 你覺得唔想無左呢個人就做番朋友

唔係既話就唔聯絡啦
其實講得出口 應該都真係有啲問題出現在

有無機會復合真係睇你地見面傾計時係點
我做唔出扔嘢同del 相
咁就用個箱裝起佢 封印咗佢,唔好得閒就拎出嚟睇自虐,下次再睇就係完全放低曬嘅時候
唉 明白有幾無奈.. 我拍左7年 爭執左一場之後 女朋友突然話要7日冷靜期… 我好努力去反思自己 知道自既不足 但我都打定輸數 最後係挽救唔到

因為我覺得其實說到尾就係淡左 所以已經包容唔到對方
仲係鐘意 就應該會care我既感受 一齊去解決
只有淡左 先可以由我一個痛苦
覆番上一個post #798 巴打
之前係上幾個po 有講個男朋友為咗同女同事去旅行而同我分手,嗰陣我選擇挽留,到今日終於分咗手。我之前問佢去唔去日本,佢話貴唔同我去,尋日竟然問返翻我轉頭🤔原來係要同佢班同事一齊去😂話因為同埋佢班同事去,我就唔會咁依賴佢。最後我問佢分手定係唔再同女同事去旅行,佢最後揀分手😆
其實都大概知其中一個 積左好耐 亦都重覆發生左既問題係咩

我反思得好清楚 的確問題係我到 佢之前一路都逃避左 無去好認真反抗我 結果今次就好似已經要完咁

我自認為 都好清楚個問題係邊 但問題係我真係無信心 佢係咪仲想同我解決個問題

佢同我講要7日既冷靜期 係話我知想大家都諗清楚 唔想我再情緒勒索佢 話覺得大家沉澱下會呢d關係好d

我其實係有少少期望可以傾完 再一齊面對
因為佢講既野都無錯 我沉澱過後 發覺自己既處於手法係好錯 就算而家唔爆 其實都幾肯定遲早都會爆
我而家好清晰 自己既問題係邊

但係我好怕 佢已經唔想再花時間係我身上

我知道佢對我好好 但亦都知令到佢覺得攰既我 有幾錯

況且 拍左咁耐 感情淡左 好自然就會放大返哂所有問題

但淡左真係解決唔到…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞