黃世澤連登支持者及打手名單

18 回覆
43 Like 16 Dislike
正牌黃世澤-黃世澤本人

下亞厘畢道-畀人ban咗黃世澤前分身

交加街38號-下亞厘畢道嘅新account,都係黃世澤分身

算紋-牙石打手,最鍾意用金剛棒問人係咪共產黨答完之後不了了之純粹抹黑

SiegfriedL-牙石打手,貼一啲唔關事嘅塗抹黑你係共產黨

wenliyang-牙石打手,會懶係持平咁分析但係最後幫黃世澤洗白,善用偷換概念等方法幫黃世澤洗脫罪證經常出現於交加街38號嘅文章

莫道桑榆晚-牙石信徒,無條件唔思考盲目信從黃世澤所有主張,甚至認為坐監暴動手足都係鬼

VamosRAFA-牙石信徒兼連登著名五毛,唔單止幫黃世澤洗白,仲要屈鳩當年行刺何君堯嘅勇士收咗錢做嘢嘅五毛

淫賤冬瓜盅-牙石空白打手account,帶風向叫人聽黃世澤戇鳩評論,抹黑人哋係五毛

信Elon悔終生-牙石打手,成日share佢啲垃圾片,死不悔改
搵得到歡迎大家補充

覺得自己唔係世柒分身打手嘅請提供50蚊歐元同埋旅遊證件首頁作行政費,我檢視後會考慮除名

安子(#128883)

喺個討論大馬選舉嘅po三度貼爛牙佬嘅link
比人屌完都仲要po
完全唔理人
好似同佢正主一樣有阿氏保加症咁

[馬國明大選]2022馬來西亞大選討論區
https://lih.kg/yzKDkPX
#706 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
正牌黃世澤-黃世澤本人

算紋-牙石打手,最鍾意用金剛棒問人係咪共產黨答完之後不了了之純粹抹黑

SiegfriedL-牙石打手,貼一啲唔關事嘅塗抹黑你係共產黨

wenliyang-牙石打手,會懶係持平咁分析但係最後幫黃世澤洗白,善用偷換概念等方法幫黃世澤洗脫罪證經常出現於交加街38號嘅文章

莫道桑榆晚-牙石信徒,無條件唔思考盲目信從黃世澤所有主張,甚至認為坐監暴動手足都係鬼

VamosRAFA-牙石信徒兼連登著名五毛,唔單止幫黃世澤洗白,仲要屈鳩當年行刺何君堯嘅勇士收咗錢做嘢嘅五毛

淫賤冬瓜盅-牙石空白打手account,帶風向叫人聽黃世澤戇鳩評論,抹黑人哋係五毛

信Elon悔終生-牙石打手,成日share佢啲垃圾片,死不悔改

日日中伏-牙石打手,會抹黑所有批評黃世澤嘅人係五毛
正牌黃世澤-黃世澤本人

日日中伏-牙石打手,會抹黑批評黃世澤嘅人係五毛

安子-牙石打手,share世柒戇鳩言論屢勸不改
多謝提供
樓主幾時驗眼同驗腦? 下面有你講個人名?
不如你話李+超係黄絲喇

樓主支持 中國共產黨執政?
是/否

樓主支持 國安法?
是/否

樓主認為 新疆有冇集中營?
是/否

樓主支持 烏克蘭?
是/否

樓主支持 六四開槍?
是/否

樓主認為 黎智英係咪政治犯?
是/否

樓主支持 中共統一台灣?
是/否

樓主認為 台灣係咪國家?
是/否

樓主支持 中共領事係英國打人?
是/否

樓主認為 安心出行應否取消?
是/否

樓主認為 疫苗通行證應否取消?
是/否

樓主支持 電話實名制?
是/否

樓主支持 動態清零?
是/否

樓主認為 中英聯合聲明係歷史文件?
是/否

樓主支持 普教中?
是/否

樓主支持 三權合作?
是/否

樓主認為 MPF應否即刻比返BNO簽證持有人?
是/否

樓主認為 中國應否讓人民自由出入境?
是/否

樓主認為 中國有冇網絡長城?
是/否

樓主認為 中國有冇示威自由?
是/否

樓主認為 廣州學校有冇禁止廣東話?
是/否
問完又問有乜嘢意義呢除咗洗版?
我必須重新強調 討論黃世澤評論係戇鳩既貼我一定會簽到 可能會遲到 但唔會唔見我
https://lih.kg/3117911
樓主認為 黃世澤評論是否戇鳩?
是/否

樓主認為 黃世澤評論太戇鳩睇乳酪蛋糕食譜好過?
是/否

樓主認為 黃世澤協助警方捉人係藍絲中既愛國者?
是/否

樓主認為 黃世澤佢支持國安法?
是/否

樓主認為 黃世澤對住張寶華發表戇鳩評論係性騷擾既一種?
是/否

樓主認為 黃世澤日日戇鳩野係浪費德國能源?
是/否

樓主認為 黃世澤既直升機吊貨櫃方案係咪世上第一戇鳩評論?
是/否

樓主認為 黃世澤評論卓慧思政治意志比boris johnson強係戇鳩?
是/否

樓主認為 黃世澤應否好好管好佢把閪嘴?
是/否

樓主認為 黃世澤評論太戇鳩 而不知道說什麼?
是/否

樓主認為 黃世澤係德國境內大肆發表戇鳩評論唔駛返工 證明德國生活好?
是/否
持續更新
因為真係好多人智障, 無計
正牌黃世澤-黃世澤本人

日日中伏-牙石打手,會抹黑批評黃世澤嘅人係五毛

安子-牙石打手,share世柒戇鳩言論屢勸不改

反烏杔邦-牙石打手,share世柒戇鳩言論屢勸不改
睇左做黃宗澤以為講之前tbb疑似有人買fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞