FIFA23 Ultimate Team 討厭區(72)用黑卡無得打機

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
卡叔降臨
卡叔ready
狃好撚廢
出黎了
獨撚到
好過咬咬

主要踢4222
大家會揀上定下?
定有冇其他更推薦既中場?
想問依家奴晒既話有幾多個代幣
不知不覺又嚟到Black Friday,唔知大家覺得今年嘅fifa點呢?

用嚟用去都係同一team玩到悶?

賣完隊發覺都唔夠錢砌愛隊?

比對面啲meta卡屈到臭?

If you cannot beat them, join them

可能你會覺得:屌,要我俾年費買呢隻閪驚已經夠on9,仲要我課金俾EA撚?你當我臭四啊

只可以講課金係一種選擇、一種用金錢換時間嘅選擇

講真放工返到屋企仲要奴足World cup swap呢啲活動同打兩份工無分別

既然都要課,咁就緊係要課得精明啦

直接ps store 課 fifa point = $800/12000 point

抽個5包核彈包都無咗,性價比極低,抽完都唔知有無500k coin

我明課coin 好過課point,但點解要揀妙妙先?

1. 交易可靠安全、信心保證,超過400單成功交易, 0 ban 記錄,課coin最重要一定係安全,幾平都好如果最後被人ban都無意思

2. 妙妙價錢合理,只需$750就有1M,而且豐儉由人,低至10K都可以

3. 交易過程快捷,每1M 係1個鐘內完成

用過都讚好,未用嘅走寶

咩話,你覺得$7.5/10k都係貴咗啲?

乜你唔知black Friday 連妙妙都有promote咩!?

11月24日至25日 Black Friday 快閃價$620/ 1M coin ,你想抽包又得,直接買人又得,不知幾爽

如果你願意用金錢換時間嘅 我會話妙妙幫到你

妙妙tg: https://t.me/Yeehey11

啲hero跌到岩哂零課入隊

futbin上面有個tracker睇
卡狗
If palhinha 仲好用過rb phillips
究竟點解隻phillips 之前值十幾皮
呢條真打手來

送你一張 海馬 j 圖 答謝你

但我要試腳了
可能沒時間服務
請chukfook 我試腳
出best of totw 既卡正常會跌?
又試腳
Apple 講
卡狗d隊友廢到
準備買真路拿
好撚平
想入隻op reece james玩下 以家入定Black Friday後入 thx ching
真 中前場無供應
韓仔又守得好
想問今晚係咪有新promo?
Cls 89 hero 中丹普西,pack luck 可以有幾差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞