八達通卡面免費換:iPhone 14 Pro 玩得最過癮

478 回覆
43 Like 408 Dislike
得嗰幾款揀
不過都揀左
我都有份屌
我去日本用iPhone入閘幾方便
香港就下下實體卡,之前係要日日拎card holder出黎嘟。
有咗手機八仔,card holder 一日都唔知有冇拎出黎一次

之前有post開到幾廿個post,追咗好似年幾兩年post,
有啲八仔insider /tester分享下
間嘢少少嘢都搞唔掂,仲停喺癈佬思想度。
連最基本邊個站入邊個站出都搞唔掂

垃圾到仆街
嗰陣我都有keep住追post,聽有份用beta嘅巴打講好似一開初係有站名,係後尾先改咗唔開放
我都記得啊
但諗極都諗唔明點解唔加,巴士唔係固定都show到邊區上車啦。
讀GPS數據有幾難
管理層好撚文塞
應該係同閘機攞資料,唔係純粹讀gps

但唔明點解要攬住啲data當係寶
有冇諗過佢意識形態係推緊電子比錢
知情人士話狗鐵唔肯比閘機啲 code / data 比 Apple
用aw嘟會load好耐
今朝同岩岩都係
Suica show 到出入站資料, 可以整合埋 Apple Maps 入面, 方便好多
狗鐵唔肯比閘機 code 比 Apple, 真係大仆街嚟
都唔明點解唔得,用黨鐵QR係有齊出入閘站名紀錄
唔知仲以為八達通好創新,但其實大陸卡早幾年已經玩緊收費卡面

靚到
78個負評 第79個我俾嘅
求Link
屌你,三叔呢
Octopus on Apple Pay 討論區 (31)
https://lih.kg/2049943

屌足成年,開到31就冇
過街老鼠
陣大陸味
之前試過,轉圈圈之後仲交易失敗
反而iPhone 冇呢個問題
an俠:我地等緊google pay八達通
agree
android手錶都要支援埋先得

等左N年.
諗起以後啲八達通仲要加個交通聯合logo落去仲柒
俾個正皮自己啦 你好撚柒
屌你老母P牌點俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞