Lycoris Recoil 莉可麗絲 討論區 (29) 走れ正直者

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢隻幾靚wow
大家比心機搵錢
Takina:畫呢啲破壞社會風氣,要處決
https://twitter.com/s75k8pypok949s/status/1596297298358992896?s=46&t=Bg8ENcUemkEvGTpfz-_4SQ

睇完同人嘅Takina

「點解佢哋成日畫我同千束屁股對屁股,不是親吻才有孩子嗎?」
「瀧奈!!!」
「嗯..嗯」
退一萬步講 就算千瀧係真·友情 都唔覺會係千島cp 根本睇唔到呢兩個對大家有啲咩戀愛情愫

千束對真島擺明0興就唔講了
就算真島執著千束 都係因為細個吊打過佢 又同為貓頭鷹兒童 唔見得佢對千束呢個人有啲咩feeling

最多都係覺得兩個如果喺同一邊陣營 可能會好似同風希咁做到fd嘅 僅此而已
https://www.gamerbraves.com/afa-2022-lycoris-recoils-shingo-adachi-and-takina-va-shion-wakayama-talk-voice-acting-singapore-and-panties/

新加坡event report

Wakayama also hoped that people didn’t think she was too “yabai” because of her panty discussion.
詩音仔又講左啲咩
詩音仔係咪又現場迫害左橙毛
千束除咗拮先生應該得Takina大人一個係有興趣

大家飲杯野啫,係戰場上面嘅人唔覺得會care呢樣嘢

就算咁叫間接kiss、第四話應該叫間接豆腐了

不過如果真島係LycoReco熟客,應該每星期開電影Party,之後Takina怒睥佢哋
我都忍唔住 瀧哥點忍
瀧奈點忍的

唔知會唔會怒啤 不過應該返到屋企會被人狠狠懲罰
發現原來無乜百合同人本
Lycoris recoil係BL動畫嚟
米卡x拮生=LR最佳CP

件懦夫累事
陣間就出22話
第一季都就快播完喇
幾時有二期消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞