內地女仔原來咁睇香港女仔....

569 回覆
1076 Like 177 Dislike
日本同香港個妝都差好遠囉
就算係化日本妹妝果啲都同真日本妹個妝都有唔同
佢地興要下下著到”名媛”咁就知

但所謂名媛look都係cheap料衫 我真係睇唔透
大佬雞一睇就睇得出
佢地啲化妝方法 化到成隻雞咁
條友咁搞笑嘅 又白皮膚高級啲果啲?
又唔係白人白到反光都好都係亞洲人啫

Btw其實冇黃種人呢個分類 係得黑同埋白分 亞洲人都係屬於白
收費都係
大家嘅審美都唔一樣
大陸妹一味追求白 覺得白就係靚 佢對於地防曬有超乎常人嘅執念
但其實香港冇睇皮膚白睇得咁重要 健康膚色都可以靚
頹T+拖鞋,好少少嘅就着返對運動鞋
港女世一
筷子好正喎
一見到就知係做色情行業
加對高跟鞋
成浸東莞味出晒黎

駁唔到
針對住男人一啲壞嘅習慣同社會行為去批評都叫歧視都叫仇
十足2010年嗰期啲支那人周街屙屎然後話香港人歧視
其實香港女仔真係好好
支那妹永遠唔會同你捱 只會呃哂你全副身家然後呃下一個
得港女先會一條心同你一生一世
我相信而家唔少小朋友開始好奇大陸點睇香港嘅嘢
又有人搵香港升學嘅嘢搵到去睇大陸網
可能樓主覺得對方想法好新奇想借連登力量搵人上去出聲掛出post嘅動機有好多,呢個只係我嘅猜測

Btw想知大陸人點睇香港可以去外國留學,到時知嘅嘢仲多,睇大陸網都係打飛機多無乜益因為佢哋講反話會俾人屌到仆街
支那雞眼中只有錢
佢地眼中身體永遠只係手段 唔會有真愛 所以咪全部都雞樣雞格
混左支那種啊嘛
有幾多00係純種香港人?
都唔知係咪香港以前係漁村既關係
連女人都希望係風平浪靜
同埋最鍾意P細個頭扮身長
但一睇就知成隻外星人咁
女pua
大陸閪的感覺就是誇張,化到有咁白得咁白,個咀有幾紅得幾紅,想扮韓狗,但底子裡就是一陣大陸味,怎樣也擋不住。大陸閪是好玩,但宜租不宜買,屌完即棄 🙏🙏🙏
唔認同「港女冇波」呢句野但係你話「呢樣野只係連登吹出黎既風」真係cls
係 其實中意點扮咪點扮 平時又唔係出席咩場合
中意舒服陣得 平時中意著到好華麗都得呀
唔明佢地浪費時間係到研究分別做咩
日本大把巨乳啦平你條毛
係 失去曬個人特色
只識得跟住成功指標走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞