世界賭球盃(7)

1001 回覆
9 Like 17 Dislike
好撚煩
個個拎住個賽果judge人
足球賽果太撚多野影響到
曼聯99年兩個角球三冠王已經演譯過一次
咪就係
本身未踢之前一直講緊要擺班德甲兵同3千分出黎架啦
唯一可讚就係讚佢夠果斷姐
都仲未講佢揀26名大軍既問題
衰撚過事後狗啦呢班
我見都好多人屌德國收根度簡輸哂中場既問題
其實根今季係曼城打正選既時間都係得70分鐘體能,下降得好快
比人咁逼法 唔換走都會CHUR爆
擺返雙防中 無可厚非老實講
人腳就係咁多,兩邊閘比人爆到體無完膚先係問題
班連登仔忽然球迷之前無睇 贏場德國就幫森保一打J

其實完全唔關佢事 癲癲地
冇睇哂
剩係睇精華 最後果球無啦啦大長傳單刀 根本唔係強隊會輸既波
今季全隊最勁個龍
做返正常野又上神檯
佢識人性 一開始降低期望
佢應該驚日本好似上屆咁 比賽後段體力不支 將主力全部押後上 白痴體力for最後守ball
anyway 對強隊主守可以理解
落後再all in D進攻球員都係正常換人
係班架仔夠熱血姐
真係唔太關教練事
唔係啦 從來唔覺得係爆冷 反而贏都好合理
你睇開ball就知今年日本好強 幾個超新星都係歐洲打得勁好
個龍應該係gk goat
戰術大師
正正經經 三千 伊東 堂安律 咪搞撚掂
白禮頓三占薰 阿仙奴富安 上屆奪冠功臣南野
仲有J 聯盟三冠王 日本足球嘅百年計畫已經經開始結果 阿仙奴前教練雲加都話日本會贏
贏係合理又誇張左
贏得好合理 戰術成功 係太多人冇睇開ball 仲停留係亞洲人其識踢ball嘅階段
唔好比我睇死
下場對哥斯達黎加森保一繼續保守老坑陣
老鼠拉龜贏唔到/魚生粥緊緊熟既話 班人又HANG機
我賽前都覺得佢有機會出線 但話好有信心又唔係

始終都係德國
德國老化得好犀利 得閒可以睇下琴晚袁文傑live講點解德國哩幾年咁失敗
SANE出唔到都大影響既
下半場其實應該要早D收基拿比轉433
緊熟已經6分
呢組666 鬥得失球唔係冇機會
對哥斯達黎加緊熟係有風險
你見琴日西班牙起勢數多幾球就係預左呢樣野先
咁你預佢聽日返唔到工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞