多倫多生活討論區 38

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇gym room 介紹?最好247
租金同其他地區無咩大分別唔見得會平好多
不過好睇你想住乜 都係豐儉由人 最平都要千零蚊
如果巴打係新到埗我諗你要面對既問題唔係價錢而係CREDIT
https://www.realtor.ca/map#LatitudeMax=43.73735&LongitudeMax=-79.17857&LatitudeMin=43.41730&LongitudeMin=-79.81013&view=list&Sort=6-D&PGeoIds=g30_dpxrgruz&GeoName=Mississauga%2C%20ON&PropertyTypeGroupID=1&PropertySearchTypeId=1&TransactionTypeId=3&Currency=CAD
Airbnb會唔會有black Friday deals
Thank you 巴打,咁又係 宜家又真係咩都貴🫣
唔好客氣 答埋你上面果個問題
我自己住就無乜遇過香港人係呢一區 不過上面巴打都講得岩 印巴最多我諗話佔6成都唔誇張 中國人呢一區都唔算多 只係你生活所需要買華人野基本上無咩問題 如果唔係工作/讀書既原因 我都唔係太建議住呢一區
我係呢邊工作😴所以先考慮將來搬去呢一區~
咩價位咩質素啦要平咪污糟又成日壞呢樣果樣
Virgin plus $35 20gb
Freedom $30 10gb
呢位巴打幾幽默
樓市都有black Friday sale
TCL呢個牌子啲電視ok嘛?
價錢反映一切
試多幾次先
第一次communauto部車好新好乾淨
但係尋日路過見到幾部都好污糟
飲完杯嘢仲係司機位
我都想知
如果你ok 我們可以加左Tg先
https://t.me/caboyin
可以
鬼佬公司個個睇波 大家要俾心機搵工
我淨係用過一兩架係乾淨
其他都幾污糟下
但呢個價錢就是但啦
芝麻牌子好似
abnb black friday sale左差唔多半年了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞