柳應廷29+1豚豚圓圓年年三歲生日快樂暨 MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派白卡毒唯黑粉圍爐區(523)願傷者平安

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
佢冇錯
Hapoy係啱

柳兒生日快樂
希望你日日都開開心心 永遠都咁99 食極薯片都唔肥
繼續做你想做嘅音樂 期待新歌

cr willow.1120

柳應廷29+1生日快樂
祝你日日開心、健健康康
轉咗字頭都繼續保持你嘅樂觀同善良純真
努力做你最鍾意嘅音樂同唱歌
期待你之後嘅音樂作品同solo concert
繼續做肥肥白白嘅開心小豬柳同咪拿團寵
最後祝你今年有得自己吹蠟燭

突然又已一年之
九展白卡男子天豚舞王豚一
三()歲快樂

再睇個gif都比啲仔嘅表情笑死
印b吹完之後個個都

cr. miro_jesss.mm7

柳應廷3.0歲生日快樂
Hapoy Birthday
繼續做想做嘅音樂 唱想唱嘅歌
柳炒同你一起成長
謝票見到你咁開心真係好欣慰
要永遠都做個開心mochi sweet sweet boi
我受形柳 永遠受你
Hey0 是必需的反正佢只會咁:
柳應廷生日快樂
祝你繼續做自己鍾意嘅音樂 用歌聲療癒大家嘅心靈仲有開開心心食極唔肥
好鍾意你精湛嘅舞藝 可以的話唔洗進步
30歲繼續可愛 love you

牙柳生日快樂
願你30歲依然咁99咁好恰(for團員only)
祝唔洗靠黑豆水都可以冇豚唔腫
早日擺脫豚一(名義上)呢個稱號
喺紅館親耳聽你唱繁星始終係夢想之一
而我相信終有一日會實現
不過唔急於一時 fans悠悠長途陪住你
(借豬豬歌詞一用)
期待unik 第一次見你
期待親耳聽你唱歌

牙柳生日快樂
祝你年年三歲
繼續做你想做嘅音樂

model柳

99柳

柳柳生日快樂 祝你食好多嘢都唔怕肥

祝你繼續開心無憂 繼續可愛 繼續有想法做自己鍾意嘅作品

無論聽幾多次再聽你唱歌都會感動
我等緊可以紅館大合唱群星嗰日
新po貼多次

柳仔生日快樂
30歲柳仔要繼續qq
繼續唱多d好歌
繼續做跳舞擔當

柳應廷Hapoy Birthday

無論前路係點,有大家陪你一齊行
希望可以保持你嘅純真快樂
做自己喜愛嘅音樂,享受當刻做緊嘅事

群星一起再發光 破開天曉
群星係我最鐘意嘅一首歌,每當我失落嘅時候都俾到我好大嘅力量,感恩有呢首歌嘅出現,多謝你嘅音樂
期望一個又一個嘅舞台等緊你繼續發光發亮

生日快樂呀柳
Shut up and take my money
柳伯
全部都係帽

柳應廷29+1生日快樂
今日謝票場終於第一次見你真人 多謝你對音樂嘅執著同堅持
你唱歌嗰陣真係好charm識得發光咁 完全係生而為歌手嘅人
記得要繼續keep住咁99 繼續同唔同嘅音樂人做好音樂
期待有一日可以現場聽你唱歌 一定會等到同你大合唱人類群星閃耀時嘅嗰日㗎

咩style都照買
I'm ready
好窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞