[TVB] 萬千星輝賀台慶2022[粵]5

613 回覆
9 Like 141 Dislike
港姐再競選咪有囉
年紀最大
嘜頭條女
真係唔明啲錄影狗咩心態
打一大段垃圾喺度9UP
真係錄影會開心啲?
四大天王話哂齊名,劉華學友同郭富城比咪有差距,兩位天王似重金請番黎表演既外人,利益關係多過番黎相聚,睇唔到佢哋同TVB台上台下有咩交流,黎明唔洗講,直頭係玩TVB,而郭富城明顯睇得出因為佢係TVB出生,對依度啲人、事、物都有感情,所以佢番黎幫番TVB
YouTube嘅首播模式,似 live 非 live。
原來今日係TVB台慶,冇得做愛回家,唔怪得我見到周圍都係睇ViuTV,TVB都係冇乜人睇。

應該係佢至真
我行過幾間餐廳都係TVB喎
你平行時空?
頭先回文既話搵唔返個cm冇得收錢
咪又佢口硬囉,依啲人講野又無指標性,純粹用嚟打飛機
終於有
城城對比古天樂真係高下立見 大家都tvb出身 古仲要係tvb先紅到 結果之後冇返過黎都算 仲要暗串tvb又明幫viu出哂面
尋秦記電影版又搵返TVB借人
楷仔係老友兼老細 睇牌面都知企邊面
大家知咩事 佢點會唔幫viu
不過呢條友太撚嘔心 依家有佢份嘅電影都唔會入場睇
青係咪唔識睇胸型
夾到個Y字出哂嚟都叫大…
之前俾人訪問話唔講星夢即刻成班viu狗打晒飛機
仲有阿mo單嘢佢第一個出黎9up ptsd唔俾人share條片幫viu撳住單嘢
知道佢係viu狗之後好反感 本來都鍾意佢
睇真少少 有透lin …

bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞