[MOOMOO]MAMAMOO討論區[53] MYCON 1月7港場見!

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
咁其實扺制完會點 橋會唔會改期先 咁如果橋死都唔改可以點
GDA都係1月初,book場時未必知道幾時,但理論上會估到大概日子

星個比賽冠軍有得係GDA表演都係開始節目後先公佈,所以可能真係無預計下撞期,但RWB咁遲先出schedule令人懷疑它咁唔理星個表演
星星喺爛橋冇地位
老實講我覺得連試吓抵制都唔試 就話當無件事照常去演唱會好自私
完全係將自己嘅快樂建築喺星嘅痛苦身上
每次扺制邊個會知係咪100%有用?但係連試吓都唔肯就100%可以肯定件事無彎轉
今次主場仲要喺我哋度 我哋唔做邊個做?靠爛橋突然良心發現?
之前扺制成功唔係無先例 而家佢連個場都未firm 就咁就放棄真係好咩
我都係想睇場演唱會姐。。。俾rbw玩死了今次
星咁難得贏左,佢自己都話係夢想中的舞台,香港演唱會又咁遲先公怖,你話香港場一早定左,宜家連場地資訊都冇,搵鬼信
我想去香港演唱會,但唔代表星要放棄呢個舞台囉
支持抵制香港fans都唔撐星邊個撐呀屌
佢地真係唔好黎
上次靚位勁多大陸人
垃圾主辦內部飛靚位比大陸人先
咁如果星同橋開會嘅結果就係咁 要繼續抵制? 其實我哋咩詳情都唔知 星嘅立場都唔知 剩係得橋嘅公告 唔認為可以隨便立下定論
唔好啊
我先唔理,明明公司問題道德綁架我地做咩,利申我都想星去GDA
以前夠係fans抵制2018年演唱會,rbw先改期啦
1年出4張碟加開演唱會,等mmm出聲?會有咁既1日咩?
如果唔係fans炸rbw,佢連聲明都唔出啦,香港演唱會改遲1日好難咩
星咁多年喺橋幾時有過話語權?而且佢本人意願由節目一開始都好清楚啦 就係想去GDA
公司就算真係肯坐低同佢傾,都肯定唔會主動提出/想推改演唱會期呢種會令公司蝕錢嘅解決辦法,因為星唔係埋單嗰個
但係香港嘅fans係橋今次演唱會嘅米飯班主,只要我哋肯出聲,真係唔信爛橋會見到蝕本都照去
星由4月就開始學唱歌....講到明嬴左有solo stage
4月就知既獎品,而GDA一向1月中前辦
rbw依然可以話撞期,香港場地資訊=0,
RBW不如執左佢啦屌
而且好明顯星會贏 唔明橋點做嘢 我相信香港有好多場唔明點解會改唔到 而且遲遲都唔出售票資料 有冇人知香港係邊個主辦
冇主辦出黎認頭,
建議CONCERT改1月8日,我唔信佢冇BOOK埋呢日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞