[BLINK] BLACKPINK討論區(134) 星期一買飛

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
無實名制
好大包米

而家個網仲正常lm陣間會點
Loading
有follow佢ig,見住佢呢幾年越大越唔靚
冇email但有登記係咪都有機會買到?
想問如果買early bird d VIP飛有冇實名制
冇入到會,怕買左黃牛又入唔到場
警告:如系統偵測到相同的BLINK會員號碼於多個設備上嘗試使用,會員號碼可能將被阻止使用。
Warning: BLINK MEMBERSHIP ID number may be blocked if the system detects attempts to use the same MEMBERSHIP ID number on multiple devices.

唔可以用多個瀏覽器搶喎
想幫朋友搶埋 到底對唔對名 定唔搶vip穩陣啲
VIP 通常頭一分鐘先買到
今日每場只可以買2張
個cityline洗唔洗註冊 定就咁買就ok
你都on9
係喎,
cityline直接撳入link
上禮拜又話怕條link俾人搞又盛
bpink early bird優先買飛link: https://vipfan.cityline.com
非early bird: https://fan.cityline.com

Early bird link 親測普通member 都入到
大家加油
佢都幾自信 係咪唔知自己server廢
唔係要入mebership nb先買到?
入到無話買到
入到用唔到姐
如果佢個系統分到嘅話 就唔使分兩條lInk啦
門票將在 5分鐘後開始發售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞