[不推文]玩左交友app一排勁有感(68)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
係咁㗎,如果你unlike,之後有機會feed返個人俾你,你再like返就match到。
晚安各位
早喔各位
早啊各位
晚安各位
我人喺英國對方係北歐妹黎睇落好斯文又唔似fuckgirl,初次見面既時候大家都有啲緊張咁,但又俾我送佢番屋企,心諗應該對我應該都冇好抗拒咁。如事姐一路約佢第二第三次出街,每次都試唔同既野,跟手行下公園吹下水咁。

有時中間問一兩句會唔會想繼續出黎date,佢都話好啊冇問題,跟住去到第4次date佢plan同我去睇戲,咁都係照舊睇完戲行下公園。

我嗰時就諗都去到第4次約會,唔敢講佢鐘意我但至少佢唔討厭我啦應該,嗰時仲傾緊佢想下次去玩多次溜冰。咁ok啦我咪開始諗黎緊點表白,之後我date完佢之後嗰日message佢佢全日冇覆 嗰時feel緊係咪瀨野,咁冇啦咪一路等佢覆。

跟住隔左日之後就收到一篇好張既好人卡,又係講啲咩你係一個好人好enjoy同你一齊but I don’t think I see you in a romantic way
咁岩同佢出完街之後開始病到仆街仲要收到卡嗰種感受真係…

Btw呢幾日沉澱左思緒之後諗住打俾佢傾我會keep住追佢,會唔會好不智

(仆街人哋又話北歐人好慢熱既
Hmd想同女傾到計簡直難過登天
Next la

留返啲尊嚴俾自己
好啦諗住唔俾自己後悔姐
不建議 特別你咁樣
比返d男人嘅尊重自己

當今次係吸收一個好好嘅經驗
下次有類似嘅事要識handle
但最慘我唔知死因係咩係唔夠主動,拖得滯定咩
我呢幾日不斷諗個過程有咩做錯/做得唔好但暫時真係冇咩頭緒
早喔各位
Parpar千奇唔好俾錢,全部男心嚟 扮女想呃錢
好多肥絲 圖都無張玩埋我個份
Bumble完全唔好用 match到 女方唔講野都用唔到
Omi我match到好多喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞