小熊維尼成為微博違禁詞

183 回覆
461 Like 3 Dislike
如果呢件事一開波係發生係奥巴馬身上
笑尻佢似跳跳虎先
佢可能同你玩埋 一份
Cosplay 跳跳虎之後post 上fb
全部人一定狂讚佢玩得 親民 完全公關之類

反觀宜家中共嘅處理手法

玻璃心
在每一天 維尼陪伴你 漫步在樹蔭河畔
笑撚死
笑尻佢似跳跳虎先
佢可能同你玩埋 一份

反觀宜家中共嘅處理手法

玻璃心

咁扮跳跳虎點都好過維尼嘅
維尼又肥又矮
本來可以借機宣傳下 懶係親民 但支那玻璃心晒左個大好機會 果然係支那 醒到加零一
認真咩
屌你醜化維尼 迪士尼都未出聲

咪臭係
比人話似維尼益咗條友啦
笑尻佢似跳跳虎先
佢可能同你玩埋 一份

反觀宜家中共嘅處理手法

玻璃心

咁扮跳跳虎點都好過維尼嘅
維尼又肥又矮

點解樓上班人好似發現發現新大陸咁

知你睇過威喇,睇過幅圖都有得扮老屎忽就算一直上高登連登都唔係個個post睇晒啦

張圖上過蘋果,上過fb,小學雞冇睇過之後屌人扮老屎忽

知你睇過威喇,睇過幅圖都有得扮老屎忽就算一直上高登連登都唔係個個post睇晒啦

啲新會然好低質

Agreee 暑假媽咪比用電腦咁款
堂堂強國大佬咁撚玻璃心,真係好撚廢

雜種玻璃心姐
方丈份人真小氣, 連最基本嘅公關、親民形像都唔識做
最top嗰個都做到一pat屎, 又難怪梁振英、 林鄭月娥班馬都做咁, 做嘅講嘅所有野都唔經大腦

溫家寶都話影帝 習大大

啲新會然好低質

Agreee 暑假媽咪比用電腦咁款

小學雞比10蚊就註冊到啦
邊似高登起原大專先入到

問題係呢排唔知做乜越來越多唔知新會員定小學雞,就嚟變大多數
老乜撚野屎忽

張圖咁撚出名,唔識就認自己無知啦
咁小器嘅
唔禁都無人知 真係此地無銀攞嚟柒
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞