[真人真事] 應承咗女朋友同人玩3p,而加想分手

99 回覆
96 Like 1684 Dislike
同女朋友都拍咗拖年半,扑過唔少次,
但佢成日都話我滿足唔到佢,
呢排佢係咁話想試新嘢玩,話上網叫條仔嚟同我哋玩3P,
仲話成日幻想俾兩個男人屌好刺激,求我應承佢,
我份人就無乜主見嘅,俾佢講多兩講就同意咗。

結果佢琴晚約咗條仔上嚟我哋屋企,
一開門就係咁讚佢又靚仔又高大,又叫我唔洗太緊張,
條仔一入到嚟就係咁摸我女朋友對波同屎忽,
我女朋友都好配合咁係到同佢打茄輪,
我就企係隔離唔知做咩好。

跟住我女朋友就叫我唔好企係到成碌木咁,
叫我除衫褲開始玩,
到我除完衫褲之後去咗一去廁所,
出返嚟之後係廳到搵唔到佢哋,
原來佢哋已經入咗房埋緊牙。

我入到佢間房見我條女係張床到俾佢一路屌一路淫叫,
兩個人啲衫褲已經除到成地都係,
我行過去想摸下我女朋友對波,
點知個男嘅一手推開我話「行開啲啦屌你老母」
佢應該平時有做開gym好大力,一推推到我跌咗落床攤咗係地下。
我條女見到咁乜都無講,淨係叫我係隔離打住飛機先。

我坐咗係床邊望住佢哋扑嘢,條嘢點都硬唔起。
過咗半粒鐘,佢哋已經連續搞咗幾個姿勢,
我女朋友仲要連屎忽窿都俾人屌埋,
我企起身同佢哋講我硬唔起,我女朋友同我講:

「咁無癮㗎你,一係你走啦唔好破壞個氣氛。」

跟住我就行咗出房出廳坐低,我女朋友嘅淫叫聲大到成間屋都聽到,仲係咁話個男嘅好勁,成世人都未試過咁high,
我聽唔落去,就拍門同佢哋講我想落街行一陣,
佢哋聽到之後淨係喺到大笑,之後繼續扑嘢無應到我。

我而加個心真係好亂,琴晚出咗嚟去到而加都仲未返去,但我女朋友一條whatsapp都無send到俾我......
佢係咪想分手?
真嘅希望係假,假嘅希望係真
分手啦
兩件姓黃既仲要搞埋一齊
一睇就知係姦夫淫婦
On9當有趣
聽日買個蛋糕求條女唔好嬲啦
4P ok?
我可以比你含
係邊部av嘅劇情
search夫目前犯揾唔揾到
同女朋友都拍咗拖年半,扑過唔少次,
但佢成日都話我滿足唔到佢,
呢排佢係咁話想試新嘢玩,話上網叫條仔嚟同我哋玩3P,
仲話成日幻想俾兩個男人屌好刺激,求我應承佢,
我份人就無乜主見嘅,俾佢講多兩講就同意咗。

結果佢琴晚約咗條仔上嚟我哋屋企,
一開門就係咁讚佢又靚仔又高大,又叫我唔洗太緊張,
條仔一入到嚟就係咁摸我碌鳩同屎忽,
我都好配合咁係到同佢打茄輪,
我女朋友就企係隔離唔知做咩好。

跟住我就叫我女朋友唔好企係到成碌木咁,
叫佢除衫褲開始玩,
到佢除完衫褲之後去咗一去廁所,
我哋已經入咗房埋緊牙。

我女朋友入到佢間房見我係張床到俾佢一路屌一路淫叫,
兩個人啲衫褲已經除到成地都係,
我女朋友行過去想摸下我碌鳩,
點知個男嘅一手推開我女朋友話「行開啲啦屌你老母」
佢應該平時有做開gym好大力,一推推到佢跌咗落床攤咗係地下。
我見到咁乜都無講,淨係叫佢係隔離自摸先。

佢坐咗係床邊望住我哋扑嘢,下on99咁望住我地。
過咗半粒鐘,我哋已經連續搞咗幾個姿勢,
我地仲要互射兩次,
我女朋友企起身同我地講好悶,我同我女朋友講:

「咁無癮㗎你,一係你走啦唔好破壞個氣氛。」

跟住佢就行咗出房出廳坐低,我嘅淫叫聲大到成間屋都聽到,仲係咁話個男嘅好勁,成世人都未試過咁high,
我女朋友就拍門話要出去,
我哋聽到之後淨係喺到大笑,之後繼續扑嘢無應到佢。

岩岩女朋友whatsapp我話想分手,點算好?
樓主同我以前啲經歷咁似嘅
即分 死臭雞
好耐冇見過呢篇
「行開啲啦屌你老母」

幾左精壺了
3/10
第一個post既人最左人阿爺未
仲以為個條仔屌完你條女兩穴中出完都唔夠喉,要捉住你屌埋你屎眼至夠皮
好兄弟
又講得似模似樣咁wor
朋友 依單我經歷黎架喎
基佬緊係屌屎忽窿啦
啱啱三個人囉
樓主好多標題都係同女朋友有關,
究竟你有幾多個女朋友?
仲以為係個男走嚟屌你,趕走你條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞