林作分享床戰賽後報告,裕美:你好猥瑣,一唔著衫成個豬肉佬

124 回覆
16 Like 505 Dislike
林作早前預告將與裕美床戰36小時,仲講明因此「明晚10點後我會覆機,但我最多暫時能夠回覆的,是我和美美的喘氣聲。」其後裕美回帖表示「佢想打36秒。」

36小時過後,林作昨日(8日)發文預告將會帶貨,同時有賽後報告,並指「將會包紮下體出場」……直播中,林作提到「最舒服係同美美過咗個好愉快嘅夜晚,整晚精彩位係煮咗個公仔麵食,第日(酒店)收我600幾元公仔麵錢」。裕美問林作對36秒有咩感想,又叫網民介紹醫生,林作聞言後表示「我享受早洩。」並解釋「最緊要都係嗰一刻,嗰一刻快啲來臨。」但裕美並不認同,林作反問她最重要是哪一刻,裕美認為是浪漫:「可惜你唔浪漫,同埋你成日好猥瑣,你而家西裝骨骨係幾好,但你一唔著衫成個豬肉佬。」

林作之後又話已經包紮下體,只不過網民見唔到,裕美聞言後即笑指「包咗都咁平,你真係好細。」其後裕美介紹LV Nano Speedy手袋時,林作在旁表示「呢個袋好襯我,因為我都好快,快入快射……講緊我踢波。」

原文網址: 林作分享床戰賽後報告 裕美:你好猥瑣,一唔著衫成個豬肉佬 | 香港01 https://www.hk01.com/article/834549?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
做乜鳩?
其實唔好笑
兩個白卡對話
Keep住要有存在感… 何必呢?

搵夠錢就收手啦

獻世咩
好襯
兩個一齊啱㗎喇
白卡有錢佬
好噁心冇人想知
係真係好襯
聽講林作踢波幾勁?
之前好似有片
唔睇名以為係龍心
你係咪搞錯咗林敏聰?
DLLM ,
同嗰個濕鳩恆一樣,不停上報好撚煩
痴線佬
幫扑嘢買保險 早洩有無得賠?
講嗰個痴線 報嗰個更加痴線
裕美真係幾正
兩個都係白卡,但係唔覺佢哋互相利用喎,反而覺得佢哋好襯
真係咩
巴打你好有諗頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞